Hengelsportzaak De Gouden Hengel heeft nu ook de volledige collectie DAM Effzett Tools op voorraad. Een serie betaalbare en kwalitatief goede gereedschappen, waar je als sportvisser eigenlijk niet buiten kunt.

Altijd mooie aanbiedingen in Kapellen bij Antwerpen… 

Een must

Geen sportvisser kan zonder en ook voor de vis is het eigenlijk een must om bij te hebben. Maar ook thuis om bijvoorbeeld takels op onderlijntjes te maken met sleeves. Zo is de Effzett Crimp Plier een hoge kwaliteit gereedschap wanneer je je eigen snoekonderlijnen en takels maakt. Mocht een snoek de haken diep hebben zitten, dan hoef je met de Deep Throat Plier geen angst te hebben voor de scherpe tanden.

Universeel

Met de Effzett Side Cutter kun je zowel hard mono, fluorocarbon en zelfs staaldraad knippen. De Straight Nose Plier is wellicht het meest universele stukje gereedschap in de range, geschikt om te knippen, maar ook om te onthaken en andere werkzaamheden.

  

Stuk voor stuk met ergonomische handgrepen.

Begin het jaar goed en zorg dat je het noodzakelijke gereedschap bij je hebt met het vissen. Dat is goed voor de vis en voor jezelf!

Klik hier voor meer info op de website of volg De Gouden Hengel op Facebook.