November is bij Wesdijk een drukke maand voor de roofvissers. De roofvissen blijven actief en zijn op diverse manieren te triggeren. Dat kan al statisch met dood aas, maar natuurlijk ook met streetfishing of de gangbare technieken. Heb je dan het juiste kunstaas, dan ga je een leuke novembermaand meemaken.

Voor elk wat wils tussen de aanbiedingen deze maand…

Voor elk wat wils tussen de aanbiedingen deze maand…

Streetvissen is sowieso een leuke bezigheid en in de stad sta je vaak wat beschut voor de wind of de kou, een koffietentje is gauw gevonden. Fijne hengels voor deze tak van sport vind je bij Wesdijk van het merk HTO. In diverse prijsklassen kun je ze aantreffen en kijk ook even naar de aanbiedingen plus de vriendelijk geprijsde instaphengels van dit streetvismerk voor nog geen 50 euro. Klik hier.

In diverse prijsklassen kun je ze aantreffen en kijk ook even naar de aanbiedingen plus de vriendelijk geprijsde instaphengels van dit streetvismerk voor nog geen 50 euro.

In diverse prijsklassen kun je ze aantreffen en kijk ook even naar de aanbiedingen plus de vriendelijk geprijsde instaphengels van dit streetvismerk voor nog geen 50 euro

Warrior II molen

Heb je dan je hengel gevonden voor het streetvissen, dan verdient het betaalbare 1000 model van de Fox Warrior II werpmolen een aanbeveling. Voor nog geen 30 euro schroef je deze maat 1000 op een streetvishengel om heerlijk licht te blijven vissen. Met ondiepe metalen spoel en een prima instelbare slip. Klik hier voor info.

Een leuke molen voor streetfishing, forelvissen en verticaalvissen...

Een leuke molen voor streetfishing, forelvissen en verticaalvissen…

 

Curly Real

Een kunstaas dat werkelijk alle rovers weet te verleiden zijn de aasjes met een mooie ‘krulstaart’. Berkley heeft deze variant onder de naam ‘Abu Garcia Svartzonker McPerch Curly Real’. Ze worden geleverd in zakjes van tien stuks in de maten 8 en 11 cm en werken met de realistische prints als een magneet op snoek, snoekbaars en baars. Klik hier voor info.

Met verleidelijke krulstaart...

Met verleidelijke krulstaart…

Landingsnet

Dit is een populair landingsnet; de Pro Tele Folding Rubber Mesh van Savage Gear. Het net is gecoat met een rubber laagje zodat de vis niet kan beschadigen bij het landen en de haken niet blijven hangen. De telescopische steel is van 122 cm uitschuifbaar tot 270 cm. Het net is inklapbaar, terwijl je de steel naar binnen kunt schuiven om ruimte te sparen. De 65 x 50 cm (maat L) versie is ruim ingekocht en kost nu slechts 39,95 euro.

Praktisch net met ruimtebesparende constructie...

Praktisch net met ruimtebesparende constructie…

Nog een laatste roofvistip: scoor een Abu Garcia werpmolen of werpreel vanaf 99,- euro en je krijgt er 150 meter Spiderwire Smooth gevlochten lijn naar keuze bij cadeau!

Nog niet gevonden wat je zocht? Blader dan even door alle aanbiedingen in november: klik hier voor het overzicht.

Website: www.wesdijk.nl.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/winkel-moet-leeg-laatste-fase-opruimingen-bij-wesdijk/
https://beet.nl/eindelijk-voorjaar-kinderfeestjes-bij-wesdijk-gaan-van-start/
https://beet.nl/zeebaars-met-de-dobber-en-zagers/