Lekker karpervissen met het gezin? In Overijssel bevindt zich in de regio Ommen het complex van Vissen bij Anna. Dit water ligt in een bosrijke en landelijk fraaie omgeving. Het water heeft bovendien een luxe 4-persoons chalet met veranda langs het water. The Carp Specialist heeft dit juweeltje in het aanbod opgenomen.

Dat ziet er ontspannend en gezellig uit…

 

Vissen bij Anna

Vissen bij Anna, het klinkt al heel vertrouwd. In de omgeving van het 0,7 ha grote water is het prachtig vertoeven, maar waarom zou je het water verlaten als het daar al mooi genoeg is, en als je er prima kunt karpervissen?

Chalet

Vanuit het chalet kun je het gehele water bevissen en maak je kans op veel actie. Vis lekker met wat vrienden of je gezin op een groot bestand aan schub-, spiegel- en graskarpers, steuren en dikke meervallen. Dit maakt het water een perfecte bestemming voor families en vissers die op zoek zijn naar een onbezorgde visvakantie met veel actie. Bovendien krijgen de vroegboekers (vóór 1 juni 2020) tijdens hun verblijf gratis de beschikking over een boot met elektromotor. Wees er dus op tijd bij!
Meer info kik HIER