Ook bij Drennan kun je terecht wanneer het om opbergsystemen voor je onderlijnen gaat. De Drennan ‘plates’ met kant-en-klare onderlijnen zijn beschikbaar in veel uitvoeringen voor de witvissers, en alle onderlijnen hierop kun je kwijt in de Drennan Hook Box – geschikt voor het opbergen van 4 inch (10 cm), 5 inch (12,5 cm) en 6 inch (15 cm) onderlijnen of in de Hook Book.

In de Box kun je super veel onderlijntjes kwijt…

The Box is geschikt voor tal van verschillende ready made rigs van Drennan.

 

Hook Box

De Hook Box is voorzien van magnetische plaatjes en een goede sluiting om het binnendringen van water te voorkomen. Elke Hook Box wordt geleverd met blanco stickers voor haak- en lijnaanduiding voor vissers die hun eigen onderlijnen willen maken. Het uitgebreide assortiment van Drennan’s kant-en-klare onderlijnen is beschikbaar om in de Hook Box te plaatsen. Deze Hook Box wordt geleverd met kleurgecodeerde identificatiestickers.

De individuele ‘plates’ passen mooi in de Hook Book…

 

Hook Book

Zoek je een andere methode bij dit merk, dan kun je ook kiezen voor de Drennan Hook Book. Deze herbergt de 15 cm grote Drennan ‘Hooks to Nylon plates’. In deze Hook Book  is ruimte voor liefst 30 Hooks to Nylon plates met aldus 240 onderlijntjes! Gezien bij Kruidenier Hengelsport.