Onderlijnendoos – Lang

Een natuurlijke evolutie van het originele Hooklength Retaining System, deze onderlijnendoos heeft nu een dubbele capaciteit en maakt het je mogelijk om onderlijnen van 150, 200, 250 en 300 mm lang op te bergen in tot wel tien verschillende combinaties van haaksoorten en lijndiktes; elk type kun je voorzien van een sticker zodat ze eenvoudig geïdentificeerd kunnen worden.

Er is ook een extra lange pin aanwezig die behulpzaam kan zijn bij het knopen van onderlijnen in de juiste lengte, deze pin kun je ook gebruiken voor het bewaren van extra onderlijnen.

De doos is vervaardigd van zeer duurzaam, slagvast plastic met roesvrij stalen scharnieren en een magnetische sluiting die mede voorkomt dat er vocht in de doos kan dringen, zodat de onderlijnen zo droog mogelijk opgeborgen blijven. De doos is verder afgewerkt met een slimme, doorzichtige schuif waarop een sticker (meegeleverd) geplakt kan worden zodat de inhoud snel duidelijk is, dit is een groot pluspunt voor wanneer je meerdere onderlijnendozen bij elkaar gaat bewaren.

 

Onderlijnendoos – Kort

Deze onderlijnendoos heeft nu een dubbele capaciteit en maakt het je mogelijk om onderlijnen van 75, 100, 125 en 150 mm lang op te bergen in tot wel tien verschillende combinaties van haaksoorten en lijndiktes; elk type kun je voorzien van een sticker zodat ze eenvoudig geïdentificeerd kunnen worden.

Website: www.prestoninnovations.com.