Ontdek en ervaar!

Ontdek en ervaar! Dat zijn twee pijlers die centraal staan tijdens Boot Holland 2019 welke van 8 t/m 13 februari 2019 plaatsvindt in het WTC Expo Leeuwarden. Boot Holland vaart voor de vloot uit. Jaar op jaar toont deze inspirerende beurs de nieuwste ontwikkelingen in de watersport. Boot Holland is hét moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. De beurs biedt een bijzonder en allround kijkje onder de waterlijn. Het maakt Boot Holland ideaal om sfeer te proeven, trends te spotten en gelijkgestemden te treffen.

Primeurs Boot Holland
Ieder jaar zijn er weer vele primeurs te bewonderen. We kunnen alvast drie hele mooie primeurs delen! Rivera Nautic uit Heeg komt met Maxima Boats naar Boot Holland. Bootcentrum Geertsma presenteert de Bege Tigo Cruiser 1300 en A28 Watersport neemt de prachtige Florijn 495 XL mee.

Staalbouw
Staalbouw vervult een prominente rol op Boot Holland. Een aantal gerenommeerde Nederlandse bouwers van stalen schepen met een lengte van 9 tot 17 meter zijn bij elkaar in één hal te vinden. Deze staan aan de imposante motorbootsteiger en daaromheen. In deze categorie presenteren zich jaarlijks meer dan 40 schepen op de beurs.

Recreatie

Wat begon met een stukje funsport is uitgegroeid tot een hal met beleving waarbij diverse onderdelen op het gebied van recreëren aan bod komen.

Wat begon met een stukje funsport is uitgegroeid tot een hal met beleving waarbij diverse onderdelen op het gebied van recreëren aan bod komen.

Zo biedt het Recreatie paviljoen plaats aan jachthavens en bedrijven die zijn gespecialiseerd in charter- en verhuur, vaarvakanties en zeil- en motorcharters in binnen en buitenland. Op het interactieve Fun paviljoen, met het grote bassin, maakt de bezoeker kennis met funsports als suppen, skimboarden, kiten, waterskiën en surfen. Ook Houseboats zijn niet meer weg te denken als we het hebben over recreëren.

LEES OOK  Zondag in Bart gaat vissen: feederen op karper

Open boten
De open boten zijn onder te verdelen in sloepen, tenders en rib’s. Dit boottype is vooral geschikt voor beschutte wateren en korte overtochten. Boot Holland presenteert een respectabel aantal sloepenbouwers en importeurs met een grote lijn nieuwe sloepen.

Jong gebruikt en accessoires
Naast nieuwe is er ook een selectie jong gebruikte motorjachten op de beurs.

Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten is er ruime keus.

Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten is er ruime keus.

Van verzekering, waterkaarten tot aan stoffering en van nieuwe motoren tot aan een complete refit ben je op Boot Holland aan het juiste adres.

Primeur Informatie/ doe het zelf paviljoen
Op dit plein wordt de bezoeker de gehele dag getrakteerd op presentaties, workshops en clinics over de meest uiteenlopende watersportonderwerpen. Of je nu wilt weten welke antifouling in 2019 op de boot mag, hoe je de motor goed onderhoud, welke lijnen en touwen geschikt zijn voor de juiste klus of hoe een aankoopkeuring er uit ziet, je vindt het op het Informatie/ doe het zelf paviljoen. Het paviljoen is dichtbij entree Noord in de Keltenhal te vinden en wordt in opdracht van Boot Holland georganiseerd en gepresenteerd door watersport professional Walter Knopper. Hij werkt al vele jaren in de watersport en maakte lange zeilreizen met zijn boot naar en op de Middellandse Zee. Zijn watersportkennis gecombineerd met de vakkennis van de betreffende sprekers zal leiden tot een kwalitatief programma voor zowel beginnende als gevorderde watersporters.

Toegangskaart met voordeel
Begin het seizoen bruisend met een bezoek aan Boot Holland en bestel je tickets alvast met korting online. Een toegangsbewijs in de voorverkoop bedraagt € 12,50 in plaats van € 14,50 aan de kassa.

LEES OOK  Aftrap vijftigjarige Visma 2018 in Ahoy Rotterdam

Website: https://boot-holland.nl/.

Begin het seizoen bruisend met een bezoek aan Boot Holland en bestel je tickets alvast met korting online.