De zomervakantie staat voor de deur en veel vissers gaan er met de familie op uit naar warmere oorden.

Logo Visreis.nl

De zomervakantie staat voor de deur en veel vissers gaan er met de familie op uit naar warmere oorden. Nou ja warmer? Het is hier de afgelopen periode ook prima weer geweest waarbij we veel zon hebben gezien.

Maar natuurlijk hebben we ook hard doorgewerkt want stil staan is niet echt ons ding.

Maar natuurlijk hebben we ook hard doorgewerkt want stil staan is niet echt ons ding. Zo hebben we van 26 juni tot en met 3 juli het Wout van Leeuwen Noorwegen Festival begeleid. Met een groep van vijftien man hebben we veel tijd en aandacht kunnen geven aan alle deelnemers en we hebben qua weer ook nog eens een topweek gehad!

Met een groep van vijftien man hebben we veel tijd en aandacht kunnen geven aan alle deelnemers en we hebben qua weer ook nog eens een topweek gehad!

Kijk hier maar eens voor een verslag van de laatste dag en scroll naar beneden voor de overige dagen. We mogen stellen dat het aan het begin weer even wennen was, maar dat we toch zeker een succesvolle reis hebben gehad met superlekker weer en een hele goede en gezellige sfeer die wederom gepaard zijn gegaan met mooie vangsten. Wil jij dat in 2019 ook eens meemaken? Kijk dan hier voor alle informatie.


Gambia!

En dat we niet stil hebben gezeten blijkt wel uit het feit dat we met gepaste trots een heel uitgebreid pallet aan mogelijkheden aanbieden in Gambia. Onze nieuwste locatie om te gaan vissen.

Gambia is al sinds jaar en dag een belangrijke overwinteringsplaats voor vissers.

Gambia is al sinds jaar en dag een belangrijke overwinteringsplaats voor vissers. Bekend om het lekkere weer en de relaxte visserij die van tijd tot tijd ook mooie grote en spannende vangsten oplevert. Wat dacht je van barracuda, butterfish, kapiteinsvis, gitaarrog, stekelrog, catfish, cassave croakers, tarpon, jack crevelle, pompano, maar ook dorado, zeilvis, witte marlijn en haai! We bieden hier nu een totaalpakket met keuze uit strand-, kreek-, kust- en offshore water vissen, tijgervissen in het binnenland, een uitstapje naar Casamances in Senegal en daarbij hebben we ruime hoeveelheid aan keuze qua boten van twee tot acht personen.

LEES OOK  Een weekje in het Ierse snoekparadijs county Cavan

Het is een heel uitgebreid assortiment aan mogelijkheden waarmee je zelf een reis op maat kunt samenstellen.

Het is een heel uitgebreid assortiment aan mogelijkheden waarmee je zelf een reis op maat kunt samenstellen. Onze lokale partner is Bernard Westergard. Bernard komt oorspronkelijk uit Engeland en is voormalig wereldkampioen strandvissen. Daarnaast is Bernard al jaren lang kind aan huis in Gambia waar hij een eigen huis heeft en de verschillende locaties en manieren van vissen als zijn broekzak kent. Hij is dan ook de perfecte gastheer om je te ontvangen en te begeleiden tijdens je visdagen. Dus wil jij deze winter ook relaxed in Gambia een week of langer vissen? Neem je partner lekker mee en zo is iedereen blij.

Kijk hier voor de webpagina.
En hier voor de uitgebreide brochure van dertien pagina’s.

Zeeforel op Møn, Denemarken

Møn in Denemarken is naast een van de beste plekken om op zeeforel te vissen, ook beslist een van de mooiste plekken van Europa. Alle Deense landschappen zijn er vlakbij elkaar te vinden: akkers en moerassen, rietvelden en strandweiden, zandstranden en beukenbossen – en natuurlijk ook de imposante krijtrotsen aan de noordoostkant die als topstekken voor zeeforel wereldberoemd zijn geworden.

Droom je al lang van een grote zeeforel, dan moet je hier zijn.

Droom je al lang van een grote zeeforel, dan moet je hier zijn. Vissen van meer dan 50 cm zijn hier meer regel dan uitzondering, en bij onze testtrip vingen we meerdere zeventigers, met een vis van 75 cm/5-6 kilogram als topper. Bij Deense zeeforelwedstrijden gaan de wedstrijdvissers heel graag naar Møn omdat de allergrootste forellen steevast daarvandaan komen – vissen van vér boven de 80 cm…

Ook wie graag op snoek vist, komt hier aan zijn trekken. Op dit eiland ligt namelijk de bekende binnenzee Stege Nor: een prachtige brakwaterplas die bekend staat als een van de allerbeste wateren van Europa voor snoek.

LEES OOK  Vissen tijdens een vakantie in eigen land

Een supercombinatie dus en reden genoeg om deze locatie op te nemen om gericht op zeeforel te vissen en bijkans dus ook op snoek.

Een supercombinatie dus en reden genoeg om deze locatie op te nemen om gericht op zeeforel te vissen en bijkans dus ook op snoek. Voor beide visserijen kunnen we een gids verzorgen en ook een huurboot voor het snoeken. Al met al een ruime keuze om een topweek of lang weekeinde in te plannen. Je rijdt er ten slotte in ongeveer negen uur naar toe, op donderdag heen en maandag terug is zeker een superleuk alternatief. Kijk hier voor de webpagina.

Nieuwe exclusieve groepsreis naar de Noordkaap

Naast de twee nieuwe locaties hebben we van een aantal gasten het verzoek gekregen om een groepsreis te organiseren naar de Noordkaap naar onze nieuwe locatie in Skarsvag!

Naast de twee nieuwe locaties hebben we van een aantal gasten het verzoek gekregen om een groepsreis te organiseren naar de Noordkaap naar onze nieuwe locatie in Skarsvag!

Aan die wens hebben we invulling gegeven en we organiseren van 12 tot en met 19 juni 2019 voor een selecte groep van maximaal negentien sportvissers een reis naar deze absolute bucketlist locatie!

Let op de eerste inschrijvingen hebben we al binnen, dus wees er snel bij want er is slechts beperkt plaats!

Let op de eerste inschrijvingen hebben we al binnen, dus wees er snel bij want er is slechts beperkt plaats! Er kunnen maximaal negentien personen mee.

Er kunnen maximaal negentien personen mee.

De reis bestaat uit:
– Begeleiding ter plaatse door Visreis.nl
– Retour transfer van Alta naar Skarsvag
– We hebben het gehele viskamp (maximaal 20 pers) gereserveerd en verblijf in tweepersoons kamers
– Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
– Boot Arronet 18 voet 70 PK 4 takt, GPS / fishfinder en maximaal drie vissers per boot
– Afsluitend gezamenlijk diner
– Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer
– Boekingskosten zijn inbegrepen

De kosten van deze reis bedragen € 995,- per persoon exclusief vlucht bij negen of negentien personen en € 1055,- per persoon bij tien tot en met achttien personen. Maar ik verwacht dat dit snel vol zit en daarmee uitkomt op 995 euro per persoon.

LEES OOK  Opdiepen

Wie wil er nu niet op de meest noordelijke vislocatie van Europa gevist hebben?

Wie wil er nu niet op de meest noordelijke vislocatie van Europa gevist hebben?
Kijk hier voor de webpagina.
En hier voor de uitgebreide brochure met inschrijfformulier.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie al dan niet met een hengel in de hand en dan staan we na de vakantie weer klaar om alle nieuwe boekingen voor 2019 voor onze gasten te verzorgen. Je hoort het wel vaker maar het is echt zo. Als je naar een toplocatie wilt moet je er op tijd bij zijn. Sommige locaties zijn voor mei en of juni 2019 nu al weer volgeboekt. Dus wacht niet te lang en ga je oriënteren zodat je in 2019 toch naar die droomlocatie kunt. We hebben al weer veel boekingen mogen noteren! Saltstraumen, Lauklines, Skjervoy, Nordkapp, Skarsvag, IJsland, Costa Rica, Andaman en ga zo maar door!

En meteen ook een tipje van de sluier voor de volgende nieuwsbrief: Een nieuwe Noorse locatie met een Nederlandse bodem!

Volg onze belevenissen op Facebook op https://www.facebook.com/joris.nieuwenhoff.

We blijven ons inzetten om nieuwe locaties voor jullie te bezoeken en in kaart te brengen zodat iedereen kan genieten van een goed georganiseerde visreis.

Wij hebben:
– de meeste keuze
– de meeste ervaring
– het meeste plezier
– de beste ondersteuning
– de beste prijs-kwaliteit verhouding en
– de meeste kennis!

Heb je vragen of wil je advies? Bel ons op 0628 – 308 345 of mail ons op info@visreis.nl.

VISREIS.NL
’s Gravensloot 39
3471 BP Kamerik
Nederland
Tel.: +31 (0)628 – 308 345
Email: info@visreis.nl

BESTEMMINGEN

Big Game
Zeevissen
Roofvissen
Groepsreizen

BROCHURE
Wil je een brochure ontvangen van een specifieke locatie of heb je vragen? Neem contact met ons op.