Een knappe witvisser die kans ziet om zijn keuze aan voerkorven niet in het assortiment van Preston aan te treffen. De keuze is inmiddels zo reuze bij dit witvismerk dat zelfs de meest kritische wedstrijdvisser dat moet toegeven. Diezelfde kritische feeder- en methodvisser zal in zijn nopjes zijn zijn met de laatste aanwinsten zoals de Absolute Window Feeders.

Solid en Caged

Klik eens op deze pagina en je ziet meteen wat die ruime keuze aan korven inhoudt. De Absolute Window Feeders zijn een mooi voorbeeld van een innovatieve aanwinst. Deze feeders zijn er in twee uitvoeringen: de Solid en de Caged.

 

Solid feeders

Caged feeders

Window

De Absolute Window Solids verschijnen in drie maten en diverse gewichten. Ze werpen als een speer dankzij de ‘weight forward’ vorm en laten hun inhoud erg goed los door de schuine bodem en de slim geplaatste gaten. De ‘window’ waar de korf zijn naam aan te danken heeft, open je eenvoudig met je duim om de korf te vullen.

 

Eenvoudig vullen

Doorspoeling

Ook de Absolute Window Caged feeders hebben dezelfde aerodynamische eigenschappen als de Solids, maar hebben meerdere gaten om de doorspoeling en het loslaten van het voer te versnellen. Ze verschijnen in Small, Medium en large in de gewichten 20 t/m 75 gram.

Klik hier voor meer informatie.

 

En dat betaalt zich uit…