Nieuw bij Hengelsport Frans de Witte zijn de Westin Spot-On Twin Turbo topwaters. Deze Spot-On Twin Turbo heeft de verwachtingen echt overtroffen. Het topwater kunstaas heeft een uniek, gepatenteerd ontwerp dat deze onweerstaanbaar maakt voor aan de oppervlakte jagende roofvissen.

Het brede profiel en het levensechte vispatroon in combinatie met de realistische ogen maken het voor baars, snoek, baars, roodbaars en zeebaars een moeilijk te weerstaan doelwit. De brede kop creëert een duidelijke V in het wateroppervlak, terwijl de dubbele propellers onafhankelijk van elkaar bewegen, de een met de klok mee, de ander tegen de klok in, om een uniek vis aantrekkend geluid te creëren.

Gecombineerd met de interne low-frequency geluidskamer, kondigt de Westin Spot-On Twin Turbo zijn aanwezigheid aan als geen ander kunstaas. Super gemakkelijk te vissen, het kunstaas maakt een poppend geluid met welke snelheid je hem ook binnenvist. Omdat de dubbele propellerbladen in tegengestelde richtingen draaien behoudt het kunstaas zijn stabiliteit, ongeacht hoe snel of langzaam je deze binnenvist.

De super taaie semi-zachte propellers vouwen plat tegen het lichaam bij het werpen, waardoor er minder weerstand is en je langer en nauwkeuriger kunt werpen. Wanneer een vis het kunstaas grijpt, vouwen de propellers zich naar beneden voor een betere inhaking. Pauzeer het binnenvissen en de Spot-On Twin Turbo zit met de staart naar beneden, de ultra scherpe haken klaar hangend voor elke roofvis die toeslaat. Het ontwerp van de Westin Spot-On Twin Turbo is zo uniek dat het beschermd is door een wereldwijd Design Patent.

Bij Hengelsport Frans de Witte vind je verder een enorme Fjuka uitbreiding met o.a. de nieuwe Fatboys, Hookable Neeonz in nieuwe kleuren en de floating versie, Carp-o Pellets en als laatste hookable pop-ups en hookable wafters.

De St. Croix Legend Tournament Bass 74HF Casting is nu beschikbaar in de nieuwe 2022 uitvoering, een pracht van een hengel voor grote softbaits, spinnerbaits en swimbaits. Een legende, opnieuw bedacht. Met een specifieke handgreep, lengte, kracht en actie voor de nieuwste vistechnieken van vandaag de dag, de volgende generatie biedt tal van voordelen.

De blanks bevatten SCIV+ Carbon Fiber met Fortified Resin System (FRS) technologie en Advanced Reinforcing Technology™ (ART™). De St. Croix Legend Tournament Bass 74HF Casting is afgebouwd met Fuji® K-Serie tangle-free geleideogen met Alconite voeringen, een Fuji® VSS reelhouder, een speciaal verkasoog en een kurken handgreep van superieure kwaliteit. Alle kunstaashengels van St. Croix worden ontworpen en met de hand afgebouwd in Park Falls, USA.

|> FRANS DE WITTE