Voor de PeuterFonds visdag met kinderen van Sherpa bij de Berenkuil in Putten op zaterdag 4 mei 2019 is de organisatie nog op zoek naar enkele vrijwilligers!

De tweede PeuterFonds visdag vindt volgende week zaterdag 4 mei plaats. Deze keer gaan ze vissen we met de kinderen van Sherpa uit Baarn bij de mooie visvijvers van De Berenkuil. Dat belooft nu al een gezellige en onvergetelijke dag te worden!

Vrijwilligers gezocht

Heb jij zaterdag 4 mei tijd en zin om deze groep kinderen een grandioze visdag te bezorgen? Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en woonplaats (i.v.m. mogelijk carpoolen) naar info@peuterfonds.nl. Dan neemt de Stichting PeuterFonds spoedig contact met je op met meer informatie. Alle hulp is van harte welkom, alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting PeuterFonds
Erik Froger, Juri Froger, Robin Smit en Tsak-kin Man

Fotoverslag PeuterFonds evenement in Vlaardingen

Fotoverslag PeuterFonds evenement in Vlaardingen 

Het fotoverslag van het PeuterFonds evenement van zaterdag 30 maart in Vlaardingen staat online! Kijk je mee hoe leuk de kinderen van Scouting Vlaardingen Maurits-Vioolgroep het gehad hebben? Bekijk hier het fotoverslag.

Belangrijke data:
• 4 mei: Dag met kinderen en jongeren van Sherpa bij Visvijvers De Berenkuil.
• Eind juni/begin juli: Dag in IJmuiden in samenwerking met The Sport Fishing Company.

Stichting PeuterFonds
Koopvaardersplantsoen
1034 KE Amsterdam

Over Sherpa

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders wanneer je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

LEES OOK  Leuke activiteiten voor jong en oud op boot Düsseldorf

Met ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Bekijk ook:
https://beet.nl/peuterfonds-visdag-met-20-kinderen-van-scouting-maurits-viool/
https://beet.nl/peuterfonds-visdag-op-zaterdag-30-maart-2019/
https://beet.nl/peuterfonds-nieuws-2/