Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Er wordt wat afgeblunderd tijdens het vissen….heb je een mooi verhaal? Laat het ons weten, dan kunnen wij ook eens lachen…

 

Mail ons!

Je hoeft beslist geen schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Elke sportvisser beleeft wel het een en ander. Een vreemde vis tijdens de vakantie (hier een voorbeeld); een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een knaagdier dat er met jouw boilies vandoor gaat… Maar wie weet is jouw vismaat wel een geboren pechvogel en breekt hij elke maand wel een hengel of moet geregeld naar de dokter om een haak te laten verwijderen. Laat het ons weten of schrijf het van je af; want gedeelde smart is halve smart!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres b.masselink@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

Iets meegemaakt? Schrijft het van je af…