Stichting PeuterFonds

Het nieuwe jaar is inmiddels drie weken oud en we hebben de eerste echt koude dagen achter de rug. Achter de schermen is het bestuur van de Stichtinmg PeuterFonds reeds druk bezig met de jaarplanning en wordt er hard gewerkt aan het nieuwe PeuterFonds seizoen. Daarover later meer, nu eerst ander belangrijk nieuws.

Bestuurswijziging per 1 januari 2019

Na tien prachtige jaren heeft Rolf Bouman, de grondlegger van het PeuterFonds, de voorzittershamer overgedragen aan Erik Froger. Rolf nam het initiatief om onze prachtige stichting op te richten in 2008 en was tien jaar lang de drijvende kracht. “Rolf: Super bedankt! Je was veel meer dan een voorzitter; het uithangbord, ambassadeur, medevisser en een vriend voor velen.”

“Anno 2019 staat er een prachtige Stichting! Er zijn meer dan 50 fantastische evenementen geweest en hebben we tegen de 1000 zieke kinderen een mooie hengelsportdag laten beleven. De Stichting is financieel gezond en we kunnen nog steeds rekenen op een trouwe groep vrijwilligers. Daarbij hebben we de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuwe materialen, huisstijl en kleding en dus zijn het de ideale omstandigheden om de volgende tien jaar in te gaan. Wat dat betreft zal er ook weinig veranderen en hebben we maar één doelstelling. Dat zijn zieke kinderen een fantastische hengelsportdag laten beleven waarbij de kwaliteit en de veiligheid voorop staat. Ik kijk dan ook met genoegen naar de toekomst en zal vol passie en trots het voorzitterschap op mij nemen.

Het PeuterFonds gaat door, met nog meer mooie initiatieven en evenementen, ook in 2019!

Het PeuterFonds gaat door, met nog meer mooie initiatieven en evenementen, ook in 2019! Onder leiding van Erik, ondersteunt door Robin Smit, Tsak Kin Man en Juri Froger én heel veel vrijwilligers gaat deze prachtige stichting een rooskleurige toekomst tegemoet. En dat moet ook, dat is belangrijk, want er zijn nog zo veel kinderen die een ontzettend toffe dag aan de waterkant verdienen. Ook een dagje meedraaien en een ziek kind en stiekem ook jezelf blij maken? Mail dan met info@peuterfonds.nl – o.v.v. JA, IK DOE MEE!

LEES OOK  Sensas Affondante Bombette

Wij hebben er zin in en jullie hopelijk ook. Of je nu vrijwilliger, donateur of sponsor bent, wij (en de kinderen) kunnen NIET zonder jullie. Tot snel!”

Met vriendelijke groet,

Erik Froger
Voorzitter Stichting PeuterFonds

Belangrijke data:
• 8, 9 en 10 maart: De Visma hengelsportbeurs in Ahoy
• 30 maart: Visdag met kinderen van Scouting Maurits Vioolgroep uit Vlaardingen

 

Stichting PeuterFonds is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst, een gift aan het PeuterFonds is dus fiscaal aftrekbaar.

 

Stichting PeuterFonds is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst, een gift aan het PeuterFonds is dus fiscaal aftrekbaar. Doneren is eenvoudig; je kunt het bedrag dat je kan missen heel eenvoudig via onze Whydonate-pagina doneren middels iDeal en automatische machtiging. Klik op bovenstaande banner om Stichting PeuterFonds te steunen of voor meer informatie!

Stichting PeuterFonds
Koopvaardersplantsoen
1034 KE Amsterdam
Website: www.peuterfonds.nl