De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen vorderen bijzonder goed, hoogste tijd dus voor wat PeuterFonds-nieuws!

Het jaar 2017 is het negende jaar dat het PeuterFonds actief is, ruim 800 zieke kinderen en kinderen met een beperking hebben dankzij de Stichting de sportvisdag van hun leven gehad. Ook dit jaar staat er weer een reeks aan mooie evenementen op het programma. Het eerste event zal plaatsvinden in Haarlem, nummer 2 en 3 in respectievelijk Utrecht en Zuid-Holland. Maar we trappen af in Rotterdam!

Uiteraard is het PeuterFonds ook op de Visma aanwezig. Met het PeuterRad van Fortuin én de enveloppenloterij. Ook deze keer kunnen we weer strooien met prijzen en we hopen echt dat je even langskomt, voor een praatje, een envelop of een zwiep aan het rad. Wij hebben er zin in!

Om ook in 2017 weer beperkte kids blij te kunnen maken, hebben we jouw hulp nodig!!! Kom langs, zie je daar!

Rolf Bouman
Voorzitter Stichting PeuterFonds

 

PeuterFonds Foto Jaarverslag 2016

De voorbereidingen voor het nieuwe PeuterFonds-seizoen zijn al vol in gang, maar laten we eerst nog even terug blikken op 2016.

Dat was voor Stichting PeuterFonds een mooi jaar, tientallen kinderen uit heel Nederland hebben een heerlijke dag beleefd met het PeuterFonds.


De vijf georganiseerde evenementen in Abcoude, Den Haag, Helden, Rotterdam en Ommeren waren weer een echt vis-feestje.

Bekijk hier het complete foto jaarverslag met een mooie impressie van al die blije kids.

Behalve de vele mooie foto’s heeft onze huis-regisseur en bestuurslid, Juri Froger, weer vele uren editwerk achter de rug. Check hieronder de nieuwe PeuterFonds video! Op zaterdag 14 mei 2016 streek het PeuterFonds voor de tweede keer in haar geschiedenis neer in recreatiepark Madestein in Den Haag. De ’s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV) stelde het schitterende clubhuis De Topstek ter beschikking en samen met de kids van Scouting Maurits Viool beleefden we een fantastische visdag.

Agenda 2017

De eerste drie evenementen staan al weer in de startblokken en na de zomer staan dit seizoen ook de provincies Noord-Brabant en Gelderland op de agenda. Daarbij is alle hulp welkom, dus meld je alvast aan voor een van bovenstaande evenementen! Heb je tips over doelgroepen bij jou in de buurt, prachtige vislocaties, hulp vanuit hengelsportverenigingen, sponsoring, of iets anders? Vertel het ons! Stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en woonplaats (i.v.m. mogelijk carpoolen) naar info@peuterfonds.nl of direct via dit aanmeldformulier.

We hadden een hoop nieuws te vertellen, hopelijk heb je er van genoten en kunnen zien dat we met de Stichting PeuterFonds en onze trouwe schare vrijwilligers echt prachtig werk verrichten, namelijk het blij maken van vele kinderen met een beperking door met hen een dagje te vissen. En dat hebben we uiteraard niet kunnen realiseren zonder jouw hulp en steun als sponsor!

Hartelijk bedankt en tot ziens op de Visma of tijdens een van de mooie sportvis-evenementen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting PeuterFonds