Dit jaar vindt de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht plaats van 29 november t/m 1 december. Ook deze editie is het PeuterFonds van de partij met een enveloppenloterij en het fameuze PeuterFonds rad van fortuin! Dit jaar hebben ze ook weer de tweedehands marktkraam met mooie vintage visspullen. Dat belooft weer een mooi feest te worden in Utrecht.

Om dit jaar wederom tot een daverend succes te maken, heeft het PeuterFonds jouw hulp als vrijwilliger hard nodig. Waar kun je ons mee helpen? Denk aan het vertellen over je eigen ervaringen tijdens de visdagen, het werven van nieuwe vrijwilligers en uiteraard ook het inzamelen van donaties met het Rad van Fortuin, de enveloppenloterij of de tweedehands marktkraam.

Zorg dat je erbij bent om de bezoekers te kunnen vertellen over de mooie sportvis-evenementen die het PeuterFonds organiseert. De Hengelsport- en Botenbeurs vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november t/m zondag 1 december (10.00 – 17.00 uur). Meld je aan voor één of meerdere dagen. Het PeuterFonds mikt op een bezetting van vijf of zes vrijwilligers per dag.

Aanmelden als vrijwilliger PeuterFonds

Aanmelden kan via info@peuterfonds.nl. Vermeld a.u.b. op welke dag je kunt, je naam, telefoonnummer en woonplaats zodat er eventueel rekening gehouden kan worden met carpoolen.

Hartelijk bedankt! En hopelijk tot ziens op de Hengelsport- en Botenbeurs! Hier vind je nog een terugblik van de beurs vorig jaar.

Website: www.peuterfonds.nl.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/vrijwilligers-gezocht-voor-de-vierde-peuterfonds-visdag/
https://beet.nl/fotoverslag-visdag-peuterfonds-utrecht/
https://beet.nl/oproep-vrijwilligers-gezocht-voor-derde-peuterfonds-visdag/