De Venta-lite Hoodie aastafels zijn populair in witvisland. Ze zijn ideaal wanneer je wisselende weersomstandigheden kunt verwachten in de loop van je visdag. Je kunt vissen met de kap omlaag en deze over je aasbakken trekken wanneer het begint te regenen. Regen loopt ook snel weg tussen de gaatjes in deze Venta-lite Side Trays van Preston Innovations.

De nieuw ingerichte hengelsportspeciaalzaak van Hennie Kruidenier in Haaksbergen biedt legio mogelijkheden voor de witvisser.

 

Laat je adviseren

In de vernieuwde witvisspeciaalzaak van Hengelsport Hennie Kruidenier in Haaksbergen kun je dit alles eens rustig bekijken en je laten adviseren over de juiste materialen voor jouw visserij. Van veel A-merken vind je hier namelijk het beste van het beste. Weet je al wat je wilt hebben en woon je verder weg? Dan is de onlinewinkel de snelste manier om je artikelen in huis te krijgen: klik hier.

Wees er op tijd bij als er momenteel weer voorraad is uit Engeland.

 

Aas in topconditie

De Venta-lite Hoodie aastafels helpen natuurlijk prima om je aas in topconditie te houden gedurende de vissessie. Ze zijn bovendien licht van gewicht. De kap wordt op zijn plek gehouden met twee instelwielen die aan weerszijden van de aastafel zijn gemonteerd. Wees er op tijd bij met bestellen! Klik hier voor de onlinewinkel van Hennie Kruidenier.

De Venta-lite Hoodie…