Zijn ze er nog, die feederhengels waarmee je naar de horizon kunt knallen en met een 120-grams voerkorf de overkant van het Amsterdam-Rijnkanaal aantikt? Jazeker! En ze worden steeds beter. De top in dit segment vind je bij Preston Innovations onder de naam Distance Master.

 

Ze zijn er nog…

 

Groot water

Het werkterrein van de Distance Master feederhengels omvat niet alleen het genoemde AR-kanaal, maar ook de grote meren en stromende rivieren van ons waterrijke land en de grote wedstrijdwateren in het buitenland.

Ruime ogen, strakke tips…

 

Ruime ogen

De Distance Master feederhengels zijn geheel ontwikkeld en gebouwd om op afstand te presteren; met fantastische werpeigenschappen zonder daarbij te kort te doen aan een fraaie doorlopende actie. De ruime ogen en de strakke carbon tips maken de hengel compleet om verre worpen mogelijk te maken.

Drie uitvoeringen

De ‘DM’ feeders zijn er in drie uitvoeringen : 12-voets (380 cm( tot 80 gram werpgewicht; 13-voets (400 cm) – tot 100 gram werpgewicht en 13-voets (420 cm in dit geval) – tot 120 gram werpgewicht.

Elke hengel is voorzien van 3 tips in 2, 3 en 4 oz.

Vis jij graag op groot water waar veel gevraagd wordt van je materiaal, dan zijn de Distance Masters absoluut het checken waard! Klik hier voor meer details en informatie. Ook gezien bij FishInn in Venlo.

Wat je ver haalt, is lekker…