Dat Preston Innovations een van de grote vernieuwers is binnen het witvissen zal voor niemand een verrassing zijn, maar dit jaar doen ze daar nog een extra schep boven op door naar buiten te komen met heel veel vernieuwende en innovatieve producten voor het aankomende seizoen en dit ook nog eens te doen vanaf een gloednieuwe locatie.

Op de nieuwe locatie zijn het magazijn, de kantoorruimtes en de showroom samengevoegd tot een schitterend geheel. In de ruime showroom worden alle merken Preston Innovations, Korum, Sonubaits en Avid duidelijk en overzichtelijk neergezet. Er waren uiteraard ook een hoop nieuwe producten voor 2018 te zien, hieronder vind je een aantal highlights van het nieuwe programma.Ruime overzichtelijke opzet.


Alle vaste hengels van Preston op een rij op de volle lengte.


Het complete pakket end-tackle van Korum.

 

Korum is het merk voor de allround visser, met zelfs een range voor de roofvisser.

 

Veel nieuwe bagage.

 

De nieuwe ‘Triple Rod Support’ met universeel montagesysteem, voor op de zitkist, hierdoor heb je je hengels nog beter binnen handbereik.

 

De nieuwe ‘Mag Store System’ onderlijnenboxen met een innovatief magneetsysteem om je onderlijnen netjes en overzichtelijk op te bergen.

 

De nieuwe ‘Competition Pro Flat Rollers’, let op de opstaande rollers die naar boven breder worden, hierdoor wordt het van de roller aflopen van je vaste hengel tijdens het afsteken tot een minimum beperkt.

Het is mooi om te zien dat er echt een evolutie van de producten is, waarbij de verbeteringen en innovaties niet altijd hele grote veranderingen zijn, maar wel dingen zijn die puur tot stand zijn gekomen door ervaringen uit de praktijk. Dit maakt dat Preston de nummer 1 is in de witvisserij en dat er voor de merken Avid, Korum en Sonubaits goed geluisterd wordt naar wat de visser vraagt en nodig heeft voor zijn passie.

Website: www.prestoninnovations.com.