Genoeg kandidaten elke keer om tot winnaar te worden uitgeroepen van de rubriek ‘In the Picture’, oftewel BEETlezers in de Spotlights. Maar er kan er ook nu maar één de winnaar zijn, en in de Beet editie die nu uitkomt, is  Harm Roording de gelukkige!

De winnaar van deze editie: Harm Roording.

Hier volgt het verslag van Harm bij de winnende foto:

FLITSENDE START OP EEN NIEUW WATER

Harm Roording: Ik had ochtend ’s om 04:30 uur de wekker gezet, want ik had mijn zinnen gezet op een nieuw water. De hengels uitgevaren en na twee uurtjes kwam de eerste aanbeet al op de hengel met tijgernoten. Zoals vaker bij graskarper was het een trage aanbeet en leverde deze nog niet echt strijd. Totdat hij onder de kant meerdere keren de molen liet gieren. Bizar wat een explosieve kracht die beesten hebben! Na het landen keek ik in het net en verbaasde me over het formaat van de vis. Wat een unit en dat voor een eerste vis op een nieuw water! De vis klokte 20,5 kg en was 115 cm lang. Dit belooft nog wat voor de komende sessies op dit water!

======================================

Harm is hiermee in deze editie de winnaar van de Hennie Kruidenier waardebon t.w.v. € 75. Veel vis- en vangplezier met deze schitterende prijs!

 =================================== 

DOE MEE & WIN

Ook meedoen? Stuur je foto en verhaal in, maak kans op een plekje in je favoriete magazine en ding mee naar de Hennie Kruidenier voucher, met een waarde van € 75! Dit bedrag is te besteden in de winkel te Haaksbergen (Spoelsterstraat 45) of hun webwinkel: www.hengelsport-kruidenier.com

Zo doe je mee: ga naar www.beet.nl/in-the-picture en upload hier heel makkelijk je foto en verhaal.

========================================

Nog meer mooie

Er waren nog veel meer mooie inzendingen. Hieronder een aantal die we uit de ‘parade’ in BEET Magazine haalden.

Evert van Liesdonk met meerval en Gwyll Mead met een springende snoek.

Inzendingen Jan de Meij en Joris Grauss.

Kevin Assenberg.

Lars van de Vliet en Michel van Willigen.

En nog een fraaie plaat van Reinder Jordens langs de Nederrijn.