Welkom bij In The Picture! De rubriek waarin lezers van Beet hun foto kunnen insturen. UPLOAD HIER je foto en verhaal, en maak kans één van de zes schitterende prijzenpakketten beschikbaar gesteld door Preston, Avid Carp, C-Drome, Korum en Sonubaits. Alle pakketten hebben een waarde van ruim € 75! Doe mee en win zo’n geweldig prijzenpakket

 

Pakket 1: Sonubaits & C-Drome witvispakket

prijzenpakket

Dit pakket bestaat onder meer uit een aantal Sonubaits zakken voer en aas, de nieuwste 6 mm Bandum wafters, een C-Drome  schepnet, C-Drome aasbakken en kleinmateriaal accessoires van Preston! Het is ideaal voor de witvisser die veel op vijvers vist, maar ook op natuurlijke wateren sta je met dit pakket je mannetje.

 

Pakket 2: Korum specimen-prijzenpakket

prijzenpakket

Een zeer compleet pakket hoog kwaliteit end-tackle van Korum. Inclusief een 400o model Axis werpmolen, nylon hoofdlijn, verschillende type en gewichten voerkorven en methods, en kleinmateriaal om zelf onderlijnen te maken. Een prachtig pakket voor de specimen hunter, of je nu gericht op zeelt, brasem of barbeel vist!

 

Pakket 3: Korum Snapper roofvis-prijzenpakket

prijzenpakket

Dit pakket bestaat uit een nagenoeg complete set voor de roofvisser. Kant-en-klare shads van 7,5 cm / 5 gram en 10 cm / 8 gram, plus een Speed 3000 molen inclusief een gevlochten hoofdlijn die speciaal voor het jiggen is ontworpen. Het is ideaal prijzenpakket voor een visserij op baars en snoekbaars!

 

Pakket 4: Avid & Sonubaits karperpakket

prijzenpakket

Karpervissers opgelet: met dit pakket win je Avid end-tackle, waarmee je subtiele onderlijntjes kunt maken. Inclusief hoogwaardig haakaas, dat je kunt aftoppen met maggot stops. Aan wat bijvoeren is ook gedacht met 14 mm Robin Red Feed pellets.  De 4! bijgeleverde aasbakken zijn super handig en datzelfde geldt voor de tackle pouch, waar je van alles in op kunt bergen!

 

Pakket 5: Preston & Sonubaits witvispakket

prijzenpakket

Dit pakket bestaat uit 10 ft Tyson Carp Feeder, verschillende soorten korven en haken, kleinmateriaal en een schitterend feedervoertje. Echt ideaal voor wie met de feeder wil vissen, zowel op normale, openbare wateren als op karperijvers. En laat met die Preston Cap het mooie weer maar beginnen!

 

Pakket 6: Sonubaits witvispakket

prijzenpakket

Een multi-inzetbaar voerpakket om je vingers bij af te likken… Bestaat uit enkele hoogwaardige voertjes uit het pakket van Sonubaits. Inclusief een pva-vriendelijke Bait Booster, 6 mm Badum Wafters en een handige emmer om je voer in klaar te maken. Hiermee ben je verzekerd dat het met het lokken van vis wel snor zit!

 

Hoe doe je mee met In The Picture?

UPLOAD HIER je foto en verhaal! De winnaar en een selectie van de leukste andere inzendingen geven we een plaatsje in Beet magazine.