Al tien jaar het populairste buitenboordmotor-merk

Suzuki Marine was vorig jaar voor het tiende opeenvolgende jaar marktleider in Nederland. Hiermee behaalde Suzuki Marine een marktaandeel van 28%, bijna een derde van de markt. Regelmatig introduceren ze productnieuws voor de varende sportvisser.

“Dat is niet voor niks”, aldus Geordy Bloem, General Manager Sales & Network. “Suzuki-buitenboordmotoren zijn licht van gewicht, zeer betrouwbaar, zuinig en stil, en leveren ongelofelijk veel power.” Een ander belangrijk pluspunt van de buitenboordmotoren van Suzuki is dat de gebruikskosten ervan laag zijn, vervolgt Geordy. “En dat spreekt watersporters aan.

Suzuki Marine blijft innoveren.

Suzuki Marine blijft innoveren.

Daarbij speelt ook het innoverende karakter van de buitenboordmotoren een grote rol. De Suzuki DF350A is een van de producten die een innovatieprijs gewonnen heeft, namelijk de NMMA Innovation Award 2017. Dit is al het negende model van Suzuki dat is voorzien van deze innovatie-award. De verwachtingen voor dit jaar zijn eveneens hoog. “We blijven innoveren om ons marktleiderschap te beklijven. We investeren in ons merk en in de dealerorganisatie en gaan de toch al brede line-up nog verder uitbreiden”, besluit Geordy.

Website: www.nimag.nl.

 

Productnieuws dat eenvoudig aan te maken is met water

Ziggen is een fantastische manier van vissen op karper. De Martin SB Zig iT mixen zijn speciaal ontwikkeld om met de spod of Spomb bij te voeren tijdens het vissen met de zig. Hierdoor ontstaat er een attractieve wolk in de bovenste waterlagen.

Martin SB Zig iT is verkrijgbaar in een handige kilozak in drie smaken: Prawn & Insects: een natuurlijke mix met o.a. garnalenmeel en gedroogde insecten; Hot Chilli: een pittige mix met hete paprika, gemalen hennep en Haith’s Robin Red; Tropical Fruits: een heerlijk zoete mix met een enorme instant aantrekkingskracht.

Verkrijgbaar in diverse samenstellingen.

Verkrijgbaar in diverse samenstellingen.

Website: www.martinsb.com.

LEES OOK  Krachtige spinmolen voor het kunstaasvissen op zee

 

Alles in balans

Omdat we bij het dropshotten een vrij lichte hengel gebruiken is een molen in de maat 1000 of 2000 erg geschikt.

Op een wat kortere hengel (1,95/2,10 meter) adviseert Albatros gebruik te maken van een 1000 formaat. Is de hengel langer (2,40/2,70 meter) voor het gebruik op een rivier of kanaal neem dan een 2000 model. De nieuwe Penta’s van Albatros zijn hier uitermate geschikt voor! Voorzien van 5+1 lagersysteem, extra sterke beugelarm en grote lijnrol.

Lichte werpmolens voor het dropshotvissen.

Lichte werpmolens voor het dropshotvissen.

Adviesprijzen vanaf € 37,95.
Website: www.albatroshengelsport.com.

Kijk voor meer productnieuws ook op:
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-witvisser-en-commercial-visser/
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-witvissers-karpervissers-en-roofvissers/
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-roofvisser-5/