De nieuwe Protocol feeder- en floathengels van Cresta bieden precies wat de moderne visser zoekt. Een snelle actie met prima balans, gecombineerd met een laag gewicht en een comfortabel handvat.

Method Feeder Protocol.

De Method uitvoeringen van de Protocol bezitten een progressieve actie, zodat agressieve aanbeten bij een zelfhaaksysteem perfect worden opvangen en het biedt controle tijdens de dril.

Medium Feeder Protocol.

De Medium en Heavy Feeders bezitten de juiste actie voor het vissen op kanalen en rivieren met een standaard montage. De zachte topactie maakt het vissen met gevlochten lijn prima mogelijk. Alle feederhengels worden geleverd met twee carbon toppen die uitwisselbaar zijn binnen de gehele serie.

Float-uitvoering van de Protocol 

De Float-serie is zeer allround inzetbaar en zal zijn waarde bewijzen op zowel de commercials voor het vissen met een pellet waggler, als voor de visserij op natuurlijk water. Bij De Gouden Hengel in Kapellen (B), Cresta dealer van het volledige Cresta assortiment, verwacht men deze over een maandje in huis te hebben. De populaire Snyper en Solith reeks staan wel op voorraad.