De nieuwe Quantum G-Force Walleye Crank, uit het gamma van Zebco Europe is een speciale kunstaashengel voor het vissen met pluggen, twitchbaits en crankbaits. De naam ‘Walleye’ (Amerikaanse snoekbaars) wil natuurlijk niet zeggen dat er alleen maar snoekbaars op vangst, maar de 250 cm lange hengel is bijzonder veelzijdig…

 

 

  Fraaie kleurtjes…

 

Walleye?

Plugvissen op snoek, baars en snoekbaars is deze hengel wel toevertrouwd, maar een mooi shadje van 12-15 cm past ook naadloos bij deze tweedelige G-Force die een werpvermogen heeft van 14-42 gram. En die naam Walleye dan? Goed dan: ‘s avonds en ‘s nachts jagen de snoekbaarzen vaak in het ondiepe water en zijn daar met ondiep lopende pluggen gericht te bevissen. Een kolfje naar de hand van deze Quantum G-Force Walleye Crank.

Fijne greep met houvast…

 

Toray carbon

Op de 30 tons Toray HSX54 blank zijn SeaGuide geleideogen geplaatst. De blank is strak genoeg om de haak goed te kunnen zetten, maar de hengel beschikt ook over een gevoelige top om de actie van het kunstaas over te kunnen brengen. Hadden we het al over de kleur gehad? Kijk eens naar de foto’s; die mooie ‘houtachtige’ elementen zijn volgens ons zeer goed geslaagd.

De adviesprijs voor de hengel ligt op € 79,95. Volg Quantum Benelux ook op Facebook: klik hier.

 

 Een speciale G-Force hengel die zeer herkenbaar is.