Technautic is de verdeler van het merk Railblaza, dat steeds meer bootvissers, kajakkers en bellybootliefhebbers ontdekken als een vertrouwde fabrikant voor allerlei connecties en toepassingen op hun vaartuig bij het vissen. Het merk levert de juiste hengelhouders, extenders, mounts, brackets en steunen om apparatuur aan boord te bevestigen.

Voor elke bevestiging een oplossing…

     

GoPro

De fabrikant uit Nieuw Zeeland doet er alles aan om praktische materialen te leveren. Railblaza kan daarom voor vrijwel elk vaartuig en apparaat de juiste mount of connectie bieden. Een fishfinder plaatsen op je boot, bellyboot of kajak? Geen probleem. Hengelhouders? Geen probleem. Telescooparmen om je GoPro op te plaatsen? Ook geen probleem. En zo kunnen we nog even doorgaan. Met de juiste basis ‘Starports‘ kun je alle elmenten opbouwen of toevoegen.

 

Voor elke fishfinder een goede steun…

Een roterend platform voor het monteren van lichte fishfinders of kaartplotters met U-vormige beugel, waarvoor een vlak oppervlak vereist is maar ook 360° rotatie. Past in elke Railblaza StarPort houder. Klik hier. 

 

Catalogus 2021

Technautic levert de RailBlaza producten via de winkels en ook online. Voor een overzicht van de producten, klik hier voor de 2021 catalogus, of hier voor het aanbod bij Technautic.