Wie tegenwoordig een fishfinder wil kopen ziet door het bomen het bos niet meer; zoveel keuze, zoveel merken en zoveel verschillende prijsklassen. Daarnaast heb je ook bijna een universitair diploma nodig om alle functies te kunnen gebruiken. Bij Raymarine kijken ze hier anders tegenaan…

Gebruiksgemak op één en technisch superieur…

 

Element serie

Wie op zoek gaat naar een fishfinder zal hierover vast al wel wat gelezen hebben en zoveel mogelijk informatie over opgezocht hebben. Maar wat ga je nu echt gebruiken van al die mogelijkheden in dat apparaat? Dit is dezelfde vraag geweest die de ingenieurs van Raymarine zich hebben gesteld tijdens de ontwikkeling van de Element serie. Dit is uiteindelijk een serie geworden met de laatste nieuwe ontwikkelingen op fishfinder gebied, maar het gebruiksgemak staat echter op nummer één! Dat begint al bij de verpakking. Hierin vind je alles om te monteren; of het nu voor een flushmount in een dashboard is of voor de meegeleverde beugel, alle schroeven en toebehoren zitten erbij. Installeren is een fluitje van een cent met het juiste gereedschap (accuboor, boren en schroefbitjes) en in 90% van de gevallen ben je er binnen een uur mee klaar.

 

Sportvissers varen er wél bij…

 

Quadcore

De Element serie is ontworpen voor de sportvisser, met gebruiksgemak voorop. Alle functies die je als sportvisser nodig hebt vind je, makkelijk en overzichtelijk, terug op de Element. Denk hierbij aan 1.2 mhz HD Chirpsonar, Realvision 3D, Sidevision, Downvision en GPS met mogelijkheid tot het zelf maken van kaarten, dit alles in een compacte unit en met één compacte transducer.

De Element serie zelf is uitgerust met een quadcore processor waardoor hij ruim voldoende rekenkracht heeft om beelden vloeiend te laten lopen en niet geheel onbelangrijk; ook om in de toekomst goed te kunnen functioneren omdat Raymarine regelmatig updates en nieuwe features voor haar units uitbrengt.

 Raymarine Element 7 HV fishfinder met HV-100 transducer.

 

Elk budget

De serie bestaat uit drie schermgroottes, 7’, 9’en 12 inch en biedt dus voor elke visser de grootte die hij zoekt. En voor het juiste budget doordat er geen onnodige hardware in de Element zit die een sportvisser niet zou gebruiken Hierdoor zijn de Element fishfinders ook zeer prettig geprijsd. Geheel in lijn met het motto ‘Simply superior’.

Natuurlijk biedt Raymarine nog veel meer voor de sportvisser. Ben je op zoek naar een compleet geïntegreerd netwerk op de boot met meerdere schermen en accessoires of andere fishfinder modellen en apparatuur? Ga dan naar www.raymarine.nl