Raymarine Logo

Een multifunctionele maritieme mobiele router waarmee schippers verbonden kunnen blijven

Raymarine is verheugd aan te kondigen dat haar YachtSense Link maritieme router de 2022 DAME Award heeft gewonnen in de categorie ‘Marine electronics and marine related software’. Dit innovatieve apparaat is een multifunctionele maritieme mobiele router uitgerust met Raynet Ethernet poorten, mobiele breedband connectiviteit en Wi-Fi aan boord. De prijs werd uitgereikt tijdens de internationale METSTRADE beurs en werd beoordeeld door een groep experts die uitstekende producten wilden erkennen, beoordeeld op algemeen ontwerp, bouwkwaliteit, functionaliteit en materiaalgebruik.

Gregoire Outters, General Manager bij Raymarine zei: “We zijn verheugd om als winnaar te worden aangekondigd bij de 2022 DAME awards, we streven er voortdurend naar om hoogwaardige systemen te leveren die varen meer stressvrij maken, waarbij connectiviteit aan boord cruciaal is. We zijn verheugd om erkend te worden voor de YachtSense Link, een integraal onderdeel van het nieuwe YachtSense Ecosysteem dat volledige onboard en offboard integratie mogelijk maakt voor een smart home op het water.”

 

Met YachtSense Link kunnen bemanning en familie Axiom® displays, telefoons, tablets en pc's verbinden met een uniform netwerk aan boord. Het schakelt automatisch tussen jachthaven Wi-Fi en mobiele netwerken zodat je altijd verbonden bent.

Met YachtSense Link kunnen bemanning en familie Axiom® displays, telefoons, tablets en pc’s verbinden met een uniform netwerk aan boord. Het schakelt automatisch tussen jachthaven Wi-Fi en mobiele netwerken zodat je altijd verbonden bent.

 

Gebruikers kunnen YachtSense Link ook combineren met de Raymarine mobiele app voor toegang op afstand tot het Raymarine netwerk, met de extra beveiliging van GeoFence scheepsbewaking op afstand. YachtSense Link beschikt ook over laagspannings digitale schakel/monitoring kanalen voor het bedienen en monitoren van elektrische apparaten aan boord zoals pompen, accu’s, verlichting en meer. YachtSense Link staat samen met een groot aantal producten uit het Raymarine portfolio op standnummer 01.111 tijdens de METSTRADE vakbeurs.

Over Raymarine
Raymarine, een onderdeel van Teledyne FLIR, maakt hoogwaardige maritieme elektronica voor de pleziervaart en lichte commerciële scheepvaart. Met een erfenis van maritieme navigatietechnologie van meer dan 80 jaar staan Raymarine producten vandaag de dag bekend om hun gebruiksgemak, robuuste ontwerp en betrouwbaarheid. Het bedrijf innoveert voortdurend om de beste sensoren en intelligente navigatiesystemen te leveren – zodat schippers veiliger en met meer plezier het water op kunnen. Het assortiment maritieme elektronica is verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Ga voor meer informatie naar www.raymarine.com.