Bij veel vissers is RIVE een bekende naam. Waren de gewilde producten van dit merk niet altijd even makkelijk verkrijgbaar, dan is dit nu iets wat tot de verleden tijd behoord.

Sinds het bedrijf in 2013 overgenomen is door de Jiangsu Holly Corporation wordt er hard aan gewerkt om de interne structuur te verbeteren om de dealers van RIVE sneller te kunnen beleveren. Nu zijn de producten van RIVE altijd al van topkwaliteit geweest, maar met het nieuwe management wordt nu nog meer gekeken om met vernieuwende productiemethoden en -technieken dezelfde kwaliteit te garanderen tegen een betere prijs.

Wat altijd al een van de belangrijkste pijlers bij RIVE is geweest is innovatie, met dit als grote drijfveer zijn ze continu op zoek om op witvisgebied oplossingen en verbeteringen voor hun producten en de witvisserij te vinden.

Een andere pijler van RIVE is het beschikbaar zijn van producten en deze snel bij de dealers te hebben. Deze pijler is nu geslagen met de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor en Europees magazijn van RIVE in Lieusant ten zuidoosten van Parijs.


De officiële opening van het pand met v.l.n.r: Christophe Garcia, General Manager van RIVE, François Mossalgue voormalig eigenaar van RIVE, Jingxiong Hu, RIVE accountant, Wu Tingchang, President of Holly Creation Group, Wu Dong, President en eigenaar van RIVE.

Met het nieuwe kantoor, showroom en magazijn wordt het nu nog makkelijker om snel producten uit te leveren.

Voor de Nederlandse dealers zal er echter niet veel veranderen, buiten dat de voorraden van RIVE nu ook beter gemanaged kunnen worden vanuit het Nederlandse magazijn in Dronten welke sinds begin dit jaar draait. Je zult dan ook steeds vaker RIVE producten tegen gaan komen bij je lokale hengelsportwinkel.

Tijdens de feestelijke opening konden we het magazijn zien en in de showroom ook de nieuwe producten van RIVE bekijken. Jan Zekveld, de Nederlandse vertegenwoordiger voor RIVE, nam alle tijd om ons de nieuwe producten te laten zien onder het genot van een hapje en een drankje.

De nieuwe leefnettas van Rive, Sax Bouriche Aqua, lucht en waterdicht.


Het nieuwe holle elastiek.

Telescopische plateaupoot, gemakkelijk te verlengen zonder dat hij boven het plateau uitsteekt.


Het personaliseren van je kist is ook mogelijk en wie goed kijkt ziet een bekende naam.

 

LEES OOK  Brunswick gaat akkoord met overname Lankhorst Taselaar

Ook voor dobbers zit je aan het juiste adres bij RIVE.

 

Het Europese vertegenwoordigersteam van RIVE met van links naar rechts: Luigi Mazza, Italië, Andreas Risse, Duitsland, Dion Raven, Wu Dong, President en eigenaar van RIVE, Jan Zekveld voor Nederland, Christophe Garcia general manager RIVE, Amer Jawad voor Engeland, Iwan Raven.

Rive is klaar voor de toekomst en met het nieuwe team een merk waar we alleen maar meer van gaan horen.

Benieuwd naar producten van RIVE vraag ernaar bij je hengelsportspeciaalzaak of kijk op www.rive-france.com/.