Zaterdag 28 april organiseert Raven Hengelsport weer een interessante dag voor alle roofvissers, de roofvisdag! Deze gezellige en voordelige dag staat compleet in het teken van het roofvissen. In de winkels kun je terecht voor al je vragen en natuurlijk de beste aanbiedingen.

In de winkels kun je terecht voor al je vragen en natuurlijk de beste aanbiedingen.

Een klein overzicht van de geplande activiteiten per filiaal:

Lelystad:
– Ervaar zelf hoe het is om te varen in een bellyboot al dan niet met de Floatplus. Edwin Roethof en Klaas de Vries komen met een aantal bellyboten en je kunt deze allen zelf varen.
– Voor de laatste tips en tricks op het gebied van softbaits en streetfishing komt Jordi Rakiman (prostaffer Shimano, JL pikebusters NL).
– M.D.S.I., importeur/dealer van Lowrance, Floatplus, Scotty, Raymarine, Minn Kota, zal hier de hele dag aanwezig zijn om alle technische vragen omtrent sonar etc. te beantwoorden.
– Bij aankoop van 75 euro aan roofvisspullen op dezelfde dag GRATIS drie kwartier vissen op de roofvisvijver bij Toms Creek.
– Doe gratis mee met onze werpwedstrijd en win een leuke prijs.
– Herman Schuurman (prostaffer Shimano en Herman Schuurman Visgids Fishing Guiding) en Camiel van Dijck geven demo’s van het riggen van shads met stingers, het maken van Texas en Carolina rig systemen.

Steenwijk:
– Bellybootdemo – Ervaar zelf hoe het is om in een bellyboot te varen.
– Rig Demonstratie door Kevin Roo.
– Henk Faas aanwezig voor al jouw vragen op roofvisgebied.

Tilburg:
– Rik Stads, roofvisspecialist en visgids aanwezig.
– Professionele boot inclusief roofvissers aanwezig voor al jouw vragen over bootvissen.
– Leuke winactie om mee te gaan met Rik als visgids.
– Diverse workshops van o.a. leaders/onderlijnen knopen & softbaits.

Almelo:
– SPRO Consultant Eddy te Mabel aanwezig voor advies.
– Diverse bellyboten volledig uitgestald.
– Bas Lantink, voor al jouw vragen omtrent bellyboten en rig’s.

Gouda:
– Bij Raven in Gouda kun je terecht met al je vragen over streetfishing en het vissen met verschillende soorten pluggen.

De acties zijn online en in de winkels geldig. Check voor meer informatie: https://www.raven.nl/roofvisdag/nl/page/1551/.