Als er de voorbije jaren twee bedrijven zijn die furore hebben gemaakt, dan zijn het groothandel Ultracast en Visreis.nl wel. Met merken als Cinnetic, Hart, Cox & Rawle en HTO heeft Ultracast inmiddels een vaste plek verworven in de man cave van menige fanatieke visser. En ook Visreis.nl is de voorbije jaren niet te stoppen gebleken als het gaat om nieuwe vislocaties en het aantal gasten. Deze twee succesvolle partijen hebben nu hun ‘groeiende’ handen ineen geslagen.

Visreis.nl gaat namelijk per direct optreden als ambassadeur voor Ultracast. Voor alle nieuwe visreizen gaan ze aan de slag met de materialen van Cinnetic, Hart, Cox & Rawle en HTO en ook de prijzentafels van de verschillende festivals die door Visreis.nl worden georganiseerd, worden gevuld met materialen van de genoemde merken. Ultracast zal van zijn kant kunnen profiteren van de meer dan 45 jaar ervaring die Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl in huis heeft door nieuwe materialen samen te ontwikkelen en prototypes te testen. Van de Noordkaap tot de tropen, van snoek tot GT: op alle fronten zal het team Visreis.nl en Ultracast het onderste uit de kan halen.

Van de samenwerking tussen deze beide partijen zullen veel sportvissers kunnen profiteren.
Van de samenwerking tussen deze beide partijen zullen veel sportvissers kunnen profiteren. Gezamenlijk zullen ze namelijk speciale evenementen en visreizen organiseren waarbij uiteenlopende materialen en types van visserij in de kijker worden gezet. Gasten zullen daarbij worden begeleid door ervaren prostaffers, waardoor zo’n evenement meteen ook een fantastische leerschool kan worden. Het draait dus niet alleen om vissen maar ook om het kennismaken met materialen en het delen van ervaringen met elkaar.

Het draait dus niet alleen om vissen maar ook om het kennismaken met materialen en het delen van ervaringen met elkaar.
Het gezamenlijke doel van Visreis.nl en Ultracast is om de ‘reizende visser’ zo goed mogelijk met kennis, ervaring en het juiste materiaal te ondersteunen – en daar wordt uiteindelijk iedereen beter van natuurlijk!

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/nieuwe-website-visreis-nl/
https://beet.nl/visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs-utrecht/
https://beet.nl/doorlopend-lezingen-bij-visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs/