Sensas al jaren een trouwe sponsor van de King of Clubs

De Franse firma Sensas is al vele jaren een trouwe sponsor van de evenementen van Beet, waaronder natuurlijk ook de King of Clubs viswedstrijd in Ierland.

De firma Sensas heeft Fontenay-sur-Eure in Frankrijk als thuisbasis, ze heeft vertegenwoordigers in de meeste Europese landen, van Spanje tot Ierland en van Rusland tot Bulgarije. Onder de firma Sensas vallen ook merken als Starbaits, Pezon & Michel, Illex, Gunki en Mondial-F.

Onder de firma Sensas vallen ook merken als Starbaits, Pezon & Michel, Illex, Gunki en Mondial-F.

De firma is sinds het prille begin nauw verbonden met de wedstrijdvisserij, allereerst door het leveren van winnende lokvoersoorten, maar dat gamma werd al snel uitgebreid met alle artikelen die je als witvisser en wedstrijdvisser maar nodig kunt hebben.

Het assortiment vaste hengels is dit jaar weer uitgebreid.

Het assortiment vaste hengels is dit jaar weer uitgebreid!

Het assortiment vaste hengels is dit jaar weer uitgebreid...

Het assortiment vaste hengels is dit jaar weer uitgebreid met modellen als de 96XL, 756SW, 766Carp en Mammoth Specimen 94. De Luxor Pro FV 400 Feeder Tech is een speciaal model werpmolen voor het feedervissen en de 36 Nanoflex 3900 in zwart is een zitkist waarvan je uiterst comfortabel kunt vissen. Het programma wordt dit jaar ook uitgebreid met, onder andere, nieuwe leefnetten, een vierkante paraplu, een EVA leefnettas en onderlijnendozen.

De 36 Nanoflex 3900 in zwart is een zitkist waarvan je uiterst comfortabel kunt vissen.

In de afgelopen weken zijn er overigens flink wat boekingen binnengekomen via www.bbi-travel.nl/koc2019. Om misverstanden te voorkomen, het is alleen mogelijk om bij BBI te boeken om mee te doen aan de KOC.

Deze wedstrijd gaat van 27 tot en met 30 augustus 2019 gevist worden in Country Leitrim in Ierland.

Deze wedstrijd gaat van 27 tot en met 30 augustus 2019 gevist worden in Country Leitrim in Ierland.

Website Sensas: www.sensas.com.

Kijk ook naar:
www.beet.nl/browning-nieuwe-sponsor-king-clubs/
www.beet.nl/veel-belangstelling-voor-king-clubs-2019-je-vist-mee-vanaf-707-euro/
www.beet.nl/king-clubs-2019-vanaf-707-euro/