In drie maten verkrijgbaar.

Sakura is een begrip onder kunstaasvissers in Frankrijk en Engeland en lijkt ook door te dringen in de Lage Landen. Het merk, onderdeel van het Sert moederbedrijf waar ook Garbolino (witvis) en Sunset (zeevis) onder vallen, richt haar pijlen op het zeebaarsvissen en de zoetwaterrovers met tal van uitgekiende materialen en kunstaasjes.

Borstvinnetjes

Op de laatste beurs in Utrecht was Sakura aanwezig met een deel van haar hengelarsenaal en kunstaasaanbod en hier verscheen ook de nieuwe Shadura shad ten tonele. Met zijn natuurlijke vorm en kleine borstvinnetjes vormt de nieuwe Shadura shad van Sakura een perfect kunstaasje voor allerlei rovers, van zeebaars tot snoekbaars.

Met zijn natuurlijke vorm en kleine borstvinnetjes vormt de nieuwe Shadura shad van Sakura een perfect kunstaasje voor allerlei rovers, van zeebaars tot snoekbaars.

Voor de gestekelden in zoetwater en zoutwater...

Voor de gestekelden in zoetwater en zoutwater…

Milieuvriendelijk

Dankzij een klein sleufje in de rug en de buik is hij geschikt voor veel haakmontages en vormt duidelijk een nieuw gevaar voor veel roofvissoorten! De Shadura is gemaakt van recyclebaar en milieuvriendelijk materiaal. Hij is beschikbaar in veel kleuren in de afmetingen 8, 10 en 12 cm.

Zeebaars op de Tex shad.

Zeebaars op de Tex shad.

Mr Joe

Naast deze Shadura kent het merk op softbaitgebied tevens bestsellers met de Bellyshad, Tex shad en Gobygo. Ben je zeebaarsvisser, let dan komend seizoen eens op stickbaits als de gekende (zinkende) Mr Joe en (drijvende) Mousty uitvoeringen. Klik hier voor meer info.

Een begrip onder de Franse zeebaarsvissers, deze Mr Joe stickbait.

Een begrip onder de Franse zeebaarsvissers, deze Mr Joe stickbait.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/airblade-werpmolen-met-metalen-rotor-en-molenhuis/
https://beet.nl/voor-alle-kunstaasmethoden/
https://beet.nl/okuma-light-range-fishing-kunstaashengels/