Matrix, op dit moment een van de belangrijkste merken op witvisgebied, heeft een opvallende groei te zien gegeven in de laatste twaalf maanden. Deze groei zal zeker voortgezet worden nu Matrix, onderdeel van de firma Fox, Shaun Little aangetrokken heeft in de functie van brand manager. Shaun maakt de overstap van MAP waar hij de afgelopen zeven jaar verantwoordelijk was voor productontwikkeling.

Fox Marketing Director Stephen Gaunt was bijzonder blij Shaun te mogen verwelkomen bij de firma: “Shaun will be the driving force behind the Matrix brand, but he also has an excellent team to support him. Matrix is already the savvy choice for match anglers and with Shaun leading the brand going forward we will have the perfect team in place to fulfill our ambitious growth plans throughout Europe.”

De rol van Shaun als brand manager en zijn ervaring als productontwikkelaar zal Matrix zal de groei van Matrix zeker opstuwen in de UK en op het vasteland van Europa en zal het merk verder positioneren als het leidende merk op het gebied van het witvissen. Shaun’s ervaring en kennis als top-wedstrijdvisser zal zeker terug te vinden zijn in de nieuwe producten die op de markt gebracht gaan worden; dit past in de filosofie van het bedrijf waarbij de producten ‘door sportvissers, voor sportvissers’ ontwikkeld worden.

Shaun, op de foto afgebeeld met marketing director Stephen Gaunt, was duidelijk opgewonden over de uitdaging die voor hem ligt: “Fox is one of Europe’s most established fishing brands, it’s with great excitement that I have been given this opportunity. Matrix has reinvented its branding and product offering over the last twelve months, launching some exciting and innovative new products. I’m really looking forward to helping drive this momentum onwards throughout the UK and Europe”.

Shaun zal eind februari bij het bedrijf in dienst treden.

Website: www.fishmatrix.co.uk


LEES OOK  En er is weer een record meerval!