De groei van Shimano zal jullie niet ontgaan zijn. Na de opening van de Zuid-Europese saleskantoren in o.a. Frankrijk en Spanje in de zomer en onlangs in de Scandinavische landen zit Shimano in de lage landen ook niet stil.

Om klaar te zijn voor de groei ambities in de nabije toekomst zullen Shimano België en Lazer Sport in juli 2021 verhuizen naar een prachtig nieuw onderkomen in Mechelen. Shimano België en Lazer Sport blijven hun eigen entiteit houden maar zullen de faciliteiten delen voor meer efficiëntie en synergie.

Marc van Rooij, President van Shimano Europe, laat weten: “We bereiden ons voor op toekomstige groei. Onze huidige kantoren in Mechelen voor Shimano België en Antwerpen voor Lazer zijn niet meer helemaal geschikt. We zijn van plan ons voor te bereiden op verdere toekomstige doorgroeimogelijkheden en nog beter aan de verwachtingen van klanten te voldoen. Het nieuwe kantoor geeft ons meer mogelijkheden voor dealertrainingen, bijeenkomsten, presentaties en verbeterde testfaciliteiten. Bovendien biedt het een vlotte bereikbaarheid voor onze bezoekers. Zo is de locatie dichtbij de E-19. We zijn ervan overtuigd dat we met deze verhuizing onze partners nog beter van dienst kunnen zijn”.