De Expride spinning en baitcasting hengelserie van Shimano is een veelzijdige range voor zowel het vissen op zoet- als zoutwater. Het is een hengel met een extra snelle actie wat hem geschikt maakt voor de moderne vistechnieken.

De Shimano Expride kan allround worden gebruikt voor het werpen met crankbaits en softbaits op snoek, snoekbaars en baars. Dankzij de extra snelle actie is deze hengel ontzettend gevoelig, met daarbij veel ruggengraat om perfect de haak te kunnen zetten. Dit helpt tevens bij het drillen van de vis.

De grootste verandering: de blank van deze nieuwe Expride is gemaakt van hoogwaardig High Modulus Full Carbon Hi-Power X; dit zorgt voor een verbeterde actie, balans en gewicht van de hengel.

De grootste verandering: de blank van deze nieuwe Expride is gemaakt van hoogwaardig High Modulus Full Carbon Hi-Power X; dit zorgt voor een verbeterde actie, balans en gewicht van de hengel. De ultra lichtgewicht Shimano Ci4+ werpmolen- en reelhouder is geüpdate voor een nog betere grip en een nog mooier design. De Carbon Monocoque handgreep is afgewerkt met kurk voor een maximale gevoeligheid. Op de blanks zijn Fuji Stainless Steel geleideogen met SiC voeringen geplaatst.

De een- of meerdelige Shimano Expride is verkrijgbaar in lengtes van 193 tot 241 cm, met een werpvermogen dat loopt van 3,5 – 10 gram tot en met 14 – 84 gram.

|>SHIMANO