Shimano

De nieuwe Catana FX telescopische kunstaashengels van Shimano combineren uitzonderlijke waarde met het gemak van een korte transportlengte. Verkrijgbaar in een breed scala van veelzijdige opties, met de nieuwste acties en moderne looks, zal de Catana FX je prestaties naar een nieuw niveau tillen.

Wanneer je op zoek bent naar een kunstaashengel met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en het gemak van een korte transportlengte, dan is de Catana FX Telescopic een uitstekende keuze. Met een gematigd snelle actie, biedt de Catana je de veelzijdigheid om met een breed scala aan kunstaas te vissen in zowel zoet- als zoutwater. Gebouwd op een volledig carbon blank, is deze geweldig uitziende serie perfect om in je rugzak te verpakken of in de kofferbak van je auto achter te laten voor geïmproviseerde vissessies. De volledige carbon blank van de Catana FX Telescopic is versterkt met Geofibre, wat zorgt voor extra stevigheid. Dit is zeer nuttig in de Ultra Light (UL) en Light (L) modellen, omdat het extra zekerheid geeft bij het drillen van grote, krachtige vissen. In de Medium (M) en Heavy (H) modellen creëert de extra Geofibre kracht voor een superieure viscontrole.

Alle modellen zijn voorzien van Shimano Hardlite geleideogen, die licht, sterk en perfect geschikt zijn voor mono en gevlochten hoofdlijnen. Deze geleideogen hebben een minimaal effect op de actie van de hengel en verbeteren de algehele prestaties tijdens het vissen. Om het moderne uiterlijk te complementeren, is een ergonomische VSS stijl molenhouder naadloos gemonteerd in de hoge kwaliteit kurken handgreep.

Met een blank versterkt met Geofibre.

Met een blank versterkt met Geofibre.

 

De acties van de Catana FX Tele zijn nauwkeurig en precies. In de lichtere uitvoeringen zijn ze zeer geschikt voor klein kunstaas en softbaits, in de zwaardere uitvoeringen werpen ze met gemak hardbaits en groot kunstaas. Voor het streetfishing in de stad is het gemak van de korte transportlengte ongeëvenaard, gewoon de delen uittrekken en je bent in een handomdraai klaar om te vissen.

Geofibre is een natuurlijk verkregen component dat stijfheid en grote treksterkte biedt wanneer het wordt toegevoegd aan de blanks van hengels in de lagere tot gemiddelde prijsklassen.

fish.shimano-eu.com/nl-NL