Op stek 1 viste Thiery Gradel samen met Nico Schouws, op papier een ijzersterk koppel op een pracht plek. Maar beiden deden uitermate hun best maar op wat bleitjes en enkel baarzen na, bleef het rustig.  Op staart zaten Gert Lute en Ton van de Nieuwboer, Ton met de feeder en Gert met de stok. Beide zaten heerlijk te vangen, na wat grote boten viel het op de stok stil maar Ton ging met de feeder gewoon door. Je zag op alle plekken iedereen uitermate zijn best doen maar het was vandaag een hele kunst om de vis tot aanbijten te verleiden. Het heerlijke weer en de goede sfeer zorgde voor vrolijke gezichten want ondanks tegenvallende vangsten zag je het plezier af stralen van onze vissers. Verenigingsvissen is zo slecht niet en een aanrader voor iedereen.

 

 

Na vier uur klonk het eindsignaal en ging de weegploeg op pad. De winst ging vandaag naar het koppel Gert Lute en Ton van de Nieuwboer op de staartstek met bijna 10 kilo. Hiermee waren ze oppermatig en vingen gezamenlijk bijna evenveel dan de andere deelnemers samen. Een puike prestatie. Tweede het koppel Tom Moolevliet en Cor Martens midden in het parcours wisten zijn 3,2 kilo te vangen. Derde eindigde Thiery Gradel en Nico Schouws op de kopstek wisten zij met moeite elf vissen met een gewicht van 2,4 kilo te vangen. Deze drie koppels verdienden alle drie een geldprijs. We kijken terug op een gezellige sportieve wedstrijd, weinig vis en prima zonnige weersomstandigheden. Voor het koppel welke een na laatste eindigde was er een aanmoedigingsprijs in de vorm van zakken lokvoer. Deze prijs ging naar Juan Cabrera en Toon Colonello. Zij vingen gezamenlijk 1,6 kilo.

 

 

Uitslag Koppelwedstrijd
1. Gert Lute / Ton van de Nieuwboer                  9.832 gram 
2. Tom Moolevliet / Cor Martens                          3.157 gram 
3. Thiery Gradel / Nico Schouws                         2.439 gram

 

 

   

 

 

Zondag 19 maart staat de eerste openingswedstrijd op het programma. Net als in 2016 willen wij vissers die eens sfeer willen proeven de gelegenheid geven mee te vissen. Je behoeft geen lid te zijn wel tijdig opgeven, vind je het leuk om bij ons te vissen kan je daarna besluiten lid te worden, vind je het niets even grote vrienden en heb je twee leuke wedstrijden gehad.