Het merk Sonik is in de UK popualair bij karpervissers en zeevissers vanwege zijn hengels, maar ook vanwege fraaie beetmelders zoals deze Gizmo. De Gizmo biedt topprestaties in een miniatuurpakket. Met zijn opvallende verlichte snag ears en lijnrol staat hij zeer alert en gevoelig paraat voor de minste of geringste beweging van de lijn. Met de set van Fish Inn (2 + 1 + bivvy light) val je zeker op langs de waterkant.

Verlichte snag ears…

 

Dankzij de intelligente mute-functie kun je als gebruiker snel, gemakkelijk en geruisloos indicatoren of lijn dichtheid aanpassen en zal het alarm automatisch opnieuw inschakelen na 30 seconden. Geluid, toonhoogte en gevoeligheid zijn via draaiknoppen snel en makkelijk in te stellen.

 

Bivvy light

De Gizmo’s hebben volledig beschermde elektronica, een verbeterde batterij, clip hardcase deksel en een ontvanger met anti-diefstal en zaklampfunctie. Gizmo sets worden compleet geleverd de nieuwe en verfijnde bivvy light. Kleiner, slanker en nu met een speaker erin, kun je nu worden gewaarschuwd in stereo, maar je kunt dat ook uitschakelen en slechts de verlichting aanhouden wanneer je bijvoorbeeld aan het eten bent. Er zijn zes verschillende lichtinstellingen en vertragingsinstellingen zodat je hem naar eigen voorkeur kunt instellen.

Melder en receiver…

 

Kleurkanaal

Hij kan ook volledig onafhankelijk functioneren als een standaard bivvy-lamp of gesynchroniseerd met de beetmelders extra niveau van geluid en verlichting geven. Elke melder kan ook een kleurkanaal worden toegewezen, zodat je direct herkent welk beetmelder is geactiveerd. Plaatsing ervan is eenvoudig met zowel een haak of magnetische bivvy bevestigingsplaat.

Kijk op de website van Fish Inn in Venlo voor de prijs en de levertijden van de aangeboden 2+1 alarm met bivvy light.

Met bivvy light…