Hareco Hengelsport in Sliedrecht viert vanaf de eerste week van oktober haar 40 jarig jubileum als hengelsportspeciaalzaak. Bij Hareco vind je alle belangrijke merken en ze richten zich op lage prijzen, klantvriendelijkheid en service. Houd Facebook en deze website in de gaten voor de speciale acties die in die eerste week georganiseerd worden!

Vanaf 2 oktober hebben ze een aanbiedingsweek tot en met 6 oktober. Heel de week krijg je in ieder geval wat lekkers bij de, zoals altijd, gratis koffie! Maar er wordt bijvoorbeeld ook een verloting gehouden onder de klanten met o.a. diverse tenten als prijs.

Hareco Hengelsport in Sliedrecht viert in de eerste week van oktober haar 40 jarig jubileum als hengelsportspeciaalzaak.

Van 1 oktober tot 1 april is de winkel op maandag gesloten, van dinsdag tot en met vrijdag is de winkel geopend van 9.00 tot 18.00 uur (op woensdag en donderdag zelfs tot 21.00 uur); op de zaterdag is de winkel geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Hareco Hengelsport is te vinden aan de Blankenstraat 4, 3364 BB Sliedrecht; tel. +31 (0)184 – 414 347.

Website: www.harecohengelsport.nl.
Facebook: @hareco.nl
Instagram: @hareco_hengelsport_sliedrecht