Vissen op marlijn en zeilvis in Kenia met reisbureau Bullshark.

Ronald en Tine de Jager van reisbureau Bullshark hebben ruim 40 jaar ervaring in het big game vissen en organiseren gezamenlijk visreizen naar Kenia.

De naam van het reisbureau is afgeleid van de record bullshark die Ronald gevangen heeft, een record dat nog steeds staat.

Fantastische visserij op zee in Kenia

Kenia biedt volgens Ronald en Tine de beste light tackle en big game visserij van de wereld!

Kenia biedt volgens Ronald en Tine de beste light tackle en big game visserij van de wereld!

Naast hun ervaring met de sportvisserij in Kenia, zijn ze gespecialiseerd in groepsreizen waarbij ook vrouwen meer dan welkom zijn.

Kenia - Het verblijf vindt plaats in luxe hotels.

Het verblijf vindt plaats in luxe hotels.

Kenia - Ronald en Tine de Jager adviseren om bij aankomst in Nairobi een privé-safari te nemen om te acclimatiseren, vaak is het super om de vrouw / vriendin op reizen als deze mee te nemen.

Ronald en Tine de Jager adviseren om bij aankomst in Nairobi een privé-safari te nemen om te acclimatiseren. Vaak is het super om de vrouw / vriendin op reizen als deze mee te nemen.

Kenia - De hotels hebben alle comfort en tevens organiseert Bullshark diverse trips voor de dames, het blijkt een schot in de roos te zijn.

De hotels hebben alle comfort en tevens organiseert Bullshark diverse trips voor de dames. Het blijkt een schot in de roos te zijn.

Kenia - Van augustus tot en met april is de visserij erg goed te noemen (de regentijd met soms stormachtig weer valt in mei, juni en juli), de maanden november en december zijn de topmaanden voor zeilvis.

Van augustus tot en met april is de visserij, o.a. op tonijn, erg goed te noemen (de regentijd met soms stormachtig weer valt in mei, juni en juli). De maanden november en december zijn de topmaanden voor zeilvis.

Ronald en Tine de Jager van reisbureau Bullshark hebben ruim 40 jaar ervaring in het big game vissen en organiseren gezamenlijk visreizen naar Kenia.

Vanaf augustus en september, na de regentijd, komt de marlijn en de zeilvis weer in grotere aantallen voor in het gebied en worden er soms indrukwekkende vangsten gemaakt.

Kenia - In maart en april worden vaak de grotere exemplaren van de verschillende vissoorten gevangen, ideaal voor de specimen jagers.

In maart en april worden vaak de grotere exemplaren van de verschillende vissoorten gevangen, ideaal voor de specimen jagers.

Indrukwekkende vangsten in Kenia

In februari noteerden de kapiteins van de visboten dagelijks vijf tot acht strikes van marlijnen. Hiervan wordt een derde deel tot bij de boot gebracht, de overige vissen worden verspeeld omdat er vaak te licht gedacht wordt over het drillen van deze supersnelle en sterke vissoort. De marlijnen die geland worden hebben gewichten van circa 220 tot 250 kilogram…

Kenia - De reizen zijn goedkoop te noemen (altijd exclusief de vliegreis).

De reizen zijn goedkoop te noemen (altijd exclusief de vliegreis).

Kenia - Er zijn nog wat dagen op de boten beschikbaar in april.

Er zijn nog wat dagen op de boten beschikbaar in april.

Voor de vliegvissers zijn er ook mogelijkheden om op een rivier in Kenia op forel te vissen, maar dit is moeilijk te combineren met een verblijf aan zee.

Informatie:

Reisbureau Bullshark
Tel. +31 (0)6 – 3096 5608 (Ronald)
Email: info@bullshark.nl
Website: www.bullshark.nl

Kenia - De GT is een indrukwekkende krachtpatser.

De GT is een indrukwekkende krachtpatser.

Kijk ook op:
https://beet.nl/meer-dan-100-marlijnen-gevangen-in-penn-challenge/
https://beet.nl/de-blauwe-marlijnen-zijn-overal/
https://beet.nl/op-marlijn-en-zeilvis-met-reisbureau-bullshark/