Uiteraard is SPRO weer van de partij op een van Europa’s grootste hengelsportbeurzen. De 17de editie vindt wederom plaats in de Jaarbeurs die haar deuren van 30 november tot en met 2 december wijd geopend heeft voor alle hengelsport- en botenliefhebbers. Dat wordt dus drie dagen volle bak genieten! Jij komt toch zeker ook?!

Als roofvisser kun je dit jaar je hart ophalen op de SPRO-stand. Naast alle nieuwe SPRO roofvisproducten voor 2019, kun je al je vragen stellen aan onze roofvisspecialisten. Zij vertellen je graag alles over het vissen, de vangende producten, bijzondere vangsten, leerzame ervaringen, de meest effectieve technieken, enz.. Je kunt het zo gek niet bedenken!

De roofvisspecialisten die aanwezig zijn op de SPRO stand:

De roofvisspecialisten die aanwezig zijn op de SPRO stand.

Yvo Bindels
Aanwezig op: alle dagen
Bekend van zijn indrukwekkende belevingsartikelen ‘Rivier in het Vizier’ (al 336 afleveringen!) en sinds vele jaren een zeer gerespecteerde roofvisser. Yvo weet met zijn uitgekiende technieken de rivieren zeer succesvol te bejagen en heeft daarbij een scherp oog voor alles wat daaromheen gebeurt.

Rocky van Duijvenvoorde
Aanwezig op: alle dagen
Rocky stond aan de wieg van streetfishing en is jarenlang het kloppend hart geweest van het roofvisplatform Roofvissen.eu waarmee hij samen met een groep enthousiaste roofvissers de hengelsport promootte. Rocky heeft het wedstrijdvissen door zijn aderen stromen en vindt het supertof om al zijn ervaringen en kennis te delen met anderen.

Wilfred van Nunen en Henk Broers
Aanwezig op: vrijdag 30 november
Deze gezworen bootmaten weten de rovers van de Nederlandse rivieren feilloos te vinden én te vangen. Wilfred en Henk hebben een indrukwekkend aantal snoeken en snoekbaarzen van tot de verbeelding sprekend formaat op hun naam staan.

Ilyas Schellekens
Aanwezig op: vrijdag 30 november
De Belgische roofvisser weet naast de visserij in eigen land ook zijn weg zeer goed te vinden in Marokko. In tegenstelling tot Nederland, waar Ilyas praktisch op alle rovers vist, zet hij in het Afrikaanse land al zijn kunstaas en technieken in op de Bass.

De roofvisspecialisten die aanwezig zijn op de SPRO stand.

Ann en Jöran van Ingen
Aanwezig op: zaterdag 1 december
Met hun boot zijn ze bijna wekelijks op het water te vinden. Middels een breed arsenaal aan technieken bestoken zij succesvol de jagers van de rivieren.

Freddie Alves
Aanwezig op: zondag 2 december
Freddie is een ervaren streetfisher met een brede kennis aan speciale technieken en met een voorliefde voor speciale softbaits en creatures. Freddie vist ook veel vanuit de bellyboot en is daarom een goede allrounder binnen het FreeStyle-team.

De roofvisspecialisten die aanwezig zijn op de SPRO stand.

Bart van de Walle
Aanwezig op: zondag 2 december
Bart staat bekend als een fanatieke wedstrijdvisser en heeft al vele streetfish-, bellyboot- en ook boottitels op zijn naam staan. Bart is ook actief met het organiseren van wedstrijden rondom Groningen. Bart heeft een enorme kennis op het street- en urban-gebied.

Marc Vandekerckhove en Luc Declerck
Aanwezig op: zondag 2 december
Marc en Luc staan bekend als het Belgisch roofvisduo dat op ongekende wijze de dikste snoeken van elk water boven de waterspiegel weten te krijgen, zowel met kunstaas als doodaas. Zij weten ook enorm veel van de Scandinavische roofvisserij.

Eddy te Mebel
Aanwezig op: zondag 2 december
De doorgewinterde roofvisser die met name de expertise heeft liggen op de rivieren en alle wateren in het oosten van ons land. Eddy staat bekend als een creatieve, veelzijdige visser.

En dit mag je ook zeker niet missen!
Vissen begint natuurlijk met het materiaal en in Utrecht hebben we de allernieuwste producten voor je klaarliggen! Check al het nieuwe kunstaas voor 2019 en denk jij je nieuwe vanger te hebben gezien, die kun je dan direct kopen en dezelfde dag nog aan de speld hangen! Nieuw kunstaas voor 2019 dat direct verkrijgbaar zal zijn (zolang de voorraad op de beurs strekt):

– IRIS Fatboy 85/115

De Fatboy met oversized IRIS-oog belooft de hit van 2019 te gaan worden op hard lure-gebied. Zowel werpend als trollend een regelrechte snoekmagneet.

– IRIS Flashjerk 115

De Flashjerk heeft er voor 2019 een grotere broer bijgekregen. De 11,5 cm versie gaat in het jerk-seizoen gegarandeerd voor spektakel zorgen.

– Fat IRIS

De beruchte plug heeft er een aantal nieuwe, vangende kleuren bijgekregen.

De beruchte plug heeft er een aantal nieuwe, vangende kleuren bijgekregen.

– IKIRU Naturals

Zorg dat je ze in je box hebt voor het voorjaar! De nieuwe IKIRU Naturals plugjes zijn ongelooflijk veelzijdig en met name de (grote) baarzen lijken er niet vanaf te kunnen blijven.

Zorg dat je ze in je box hebt voor het voorjaar! De nieuwe IKIRU Naturals plugjes zijn ongelooflijk veelzijdig en met name de (grote) baarzen lijken er niet vanaf te kunnen blijven.

– IRIS Pop-Eye

De Pop-Eye heeft zich in de testperiode ontpopt tot ongekende roversmagneet voor zoet én zout! Wij geloven er dan ook heilig in dat dit de killer van 2019 gaat worden.

– Gutsbait UV

Van origine ontworpen voor baarzen van de zee, blijkt de nieuwe Gutsbait UV ook zeer gewild te zijn bij de zoetwaterbaarzen, ook snoek en snoekbaars laten de nieuwe softbait van SPRO niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Wat je allemaal met dit kunstaas kunt doen en waar je het ‘t beste op in kunt zetten? Check het bij de aanwezige roofviscracks!

– FreeStyle
De FreeStyle range is dit jaar stevig uitgebreid met een behoorlijk aantal handige, compacte en zeer vernieuwende producten!

Check de nieuwe FreeStyle XTENDER-hengels; een innovatief product dat veel vissers zeker tof zullen gaan vinden!
Check de nieuwe FreeStyle XTENDER-hengels; een innovatief product dat veel vissers zeker tof zullen gaan vinden! Deze is ook genomineerd voor Best New Product Awards waar jij je stem op uit kunt brengen tijdens de beurs. Stemmen dus! 😉

Van de FreeStyle crew zullen Rocky, Bart en Freddie aanwezig zijn.
Van de FreeStyle crew zullen Rocky, Bart en Freddie aanwezig zijn.

CRX Predator hengels, werpmolens en werpreels
Een schitterend nieuwe, ruim 30 hengels tellende range aan roofvishengels met bijpassende werpmolens en werpreels. Deze moet je gezien en gevoeld hebben! Je zult versteld staan van de ongekende prijs-kwaliteitverhouding!

De range bedekt dertien verschillende technieken/toepassingen en heeft modellen voor zowel de werpreel...
De range bedekt dertien verschillende technieken/toepassingen en heeft modellen voor zowel de werpreel…

... als met molen. Moet je zien en voelen!
…als met werpmolen. Moet je zien en voelen!

Gamakatsu luggage
Voor 2019 komt Gamakatsu met nieuwe functionele tassen- en foedralen. Het is een kwalitatief hoogwaardige range die bij kantvissers in de smaak zal vallen.

Het assortiment omvat schoudertassen, slingbags, heuptassen, rugzakken en foedralen.

Het assortiment omvat schoudertassen, slingbags, heuptassen, rugzakken en foedralen.

Pssst…Sneak Preview…
Wel te zien, maar nog niet te koop zijn de 6” BBZ-1 UV, de ASP Spinner UV, de Softbait Spiral Heads, de HD Fireballs, Softbait Stingers. Kom het bekijken op de stand, dan weet je in ieder geval al als een van de eerste wat er in januari/ februari nieuw op de markt gaat komen!

Kom het bekijken op de stand, dan weet je in ieder geval al als een van de eerste wat er in januari/ februari nieuw op de markt gaat komen!

Gratis SPRO en FreeStyle catalogi
Op de stand hebben dan wel alle nieuwe roofvisproducten voor je klaarstaan, maar je kunt door de gratis catalogus mee te nemen, alles thuis nog eens rustig bestuderen! Ook voor de FreeStyle range hebben we een gratis catalogus voor je gemaakt zodat je het volledige gamma op je gemak kunt bekijken wanneer je maar wilt.

Op de stand hebben dan wel alle nieuwe roofvisproducten voor je klaarstaan, maar je kunt door de gratis catalogus mee te nemen, alles thuis nog eens rustig bestuderen!

Dus… kom ook langs op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december of 2 december in de Jaarbeurs in Utrecht! We staan vrijwel vooraan bij de ingang, standnummer 53, dus haast onmogelijk te missen!

Voor het kopen van toegangstickets, openingstijden en andere informatie, ga naar de website van de organisator van de Hengelsport- en Botenbeurs.

Website: www.spro.eu.