Hengelsport Kruidenier

De Guru Bobbie Float uit het grote assortiment van Hengelsport Kruidenier is ontworpen voor de meeste commerciële karper en F1 hengel vissituaties. De Bobbie is een super sterke dobber met een zeer goed zichtbare, 1,8 mm dikke, holle plastic antenne die perfect past bij groter aas en scenario’s met grovere vis.

De Guru Bobbie Float is beschikbaar in zes uitvoeringen met een draagvermogen van 0,15 tot 1 gram. De Bobbie heeft een slank lijfje dat minimale weerstand biedt, maar toch voldoende stabiliteit heeft om een perfecte rig presentatie te bieden, zelfs onder winderige omstandigheden. Het lichaam van de Bobbie is gemaakt van een supersterk schuimmateriaal met een hoge dichtheid, waardoor de Bobbie de meest duurzame dobber is. Het oog aan de zijkant van de dobber is diep in het schuim gelijmd, wat de levensduur van de dobber enorm verbetert.

Duurzaam te vissen dobber.

Duurzaam te vissen dobber.

Net als de rest van het Guru Mick Wilkinson assortiment wordt de Bobbie met de hand gemaakt in de eigen fabriek van Guru in Engeland en elke dobber ondergaat een zeer hoge kwaliteitscontrole door zeer ervaren dobbertechnici om zo de meest betrouwbare dobbers te kunnen maken! Adviesprijs bij Hengelsport Kruidenier vanaf € 2,99.

www.hengelsport-kruidenier.com