Ben jij van plan om een nieuwe bellyboot aan te schaffen? Dit wordt nu wel heel interessant bij Roven.nl. Bij aankoop van een Savage Gear High Rider bellyboot ontvang je namelijk een paar lange Mac Fishing flippers t.w.v. € 79,95 helemaal gratis!

Savage Gear High Rider 150

De Savage Gear High Rider 150 Bellyboot is de ideale boot wanneer je op zoek bent naar een superrobuuste boot die toch lekker compact is. Doordat er gebruik is gemaakt van 0,9 millimeter dik, versterkt doek hoef je niet bang te zijn dat je deze bellyboot lek vaart. Door de dubbele luchtbodem zit je met deze bellyboot echt als een koning op zijn troon. De Savage Gear High Rider 150 kost € 459,95.


Savage Gear High Rider 170

Heb jij meer behoefte aan een groter model bellyboot dat tevens geschikt om grotere afstanden af te leggen dan is de Savage Gear High Rider 170 de ideale bellyboot voor jou. Deze bellyboot is niet alleen een maat groter dan de Savage Gear High Rider 150 maar is ook voorzien van peddels. Ben jij op zoek naar een bellyboot waar je ook het grote water mee op kunt dan is de Savage Gear High Rider 170 jouw ideale partner. De Savage Gear High Rider 170 kost € 499,95.


Nu bij beide boten een paar lange Mac Fishing flippers gratis!

Bij aankoop van een van deze prachtige bellyboten ontvang je momenteel een paar flippers helemaal gratis. De lange Mac Fishing flippers zijn de meest gebruikte en meest prettige bellybootflippers. Door het duckfin model kun jij je uiterst wendbaar over het water bewegen.

Wil jij meer informatie over deze bellyboten, klik dan hier.


LEES OOK  ZomerVISkaravaan - een spetterend zomerjeugdevent voor jouw vereniging?