Het aftellen is begonnen; na drie maanden ‘lockdown’ Frankrijk en de sluiting van de grenzen voor toerisme is het aanstaande maandag 15 juni zover dat we weer op visvakantie mogen. Ook bij de The Carp Specialist  gaat de vlag uit. Veel van hun betaalwateren zijn in de sluitingsperiode nauwelijks bevist door Franse karpervissers, waardoor de vis een unieke lange rustperiode heeft gehad. Kortom, dat belooft wat…

We mogen weer…

Op de betaalwateren van de Carp Specialist  worden de corona-voorschriften netjes gehanteerd en er wordt extra gelet op hygiëne. Alleen voor Marokko & Hongarije geldt nog wat onduidelijkheid omtrent de exacte ‘openingsdata’, hierover volgt hopelijk snel meer nieuws.

 

Bekijk het aanbod

Dus! Wil je weer gaan karpervissen in het buitenland? Grijp dan nu je kans! Ben je nog op zoek naar een mooie bestemming voor deze zomer? Bekijk hier het aanbod van The Carp Specialist.

https://www.thecarpspecialist.nl/betaalwater?utm_medium=email

Raiden’s Lake – Glenn kwam met zijn gezin een weekendje vissen. Ideaal vanuit een huisje met twee tweepersoonsbedden en elektriciteit. De grenzen gaan open, dus wees er snel bij!

 

Direct weg!

Direct vanaf maandag 15 juni op karpervisvakantie? Ook dat kan. De meeste betaalwateren in het aanbod worden per week van zaterdag t/m zaterdag gereserveerd, maar voor de openingsweek wordt een uitzondering gemaakt. Boek online ‘gewoon’ voor zaterdag 13 t/m 20 juni 2020 en men past bij The Carp Specialist bij ontvangst van de boeking direct de aankomstdatum én de prijs aan, inclusief 30% korting voor de reis. Bekijk deze betaalwateren hier.

Ook zijn er nog een aantal betaalwateren beschikbaar voor de midweek van maandag 15 t/m vrijdag 19 juni, deze bekijk én reserveer je hier.

LEES OOK  Nano-structuur bij Iron Claw

Tenslotte: ook voor last-minute karpervakanties is men bij The Carp Specialist iedereen graag van dienst!

Voor alle verdere info, klik hier.

Yes!