Ook in 2022 gaat de rubriek In the Picture vrolijk verder met mooie vangstfoto’s. Velen keken er alweer naar uit wie de prijswinnaar is geworden van de rubriek in de nieuwe Beet Magazine. Deze nieuwe editie voor het nieuwe jaar ligt natuurlijk alweer in de winkel en de winnaar is ook bekend. Zoals je weet kan er maar één de winnaar zijn, en deze keer is  Piet Geerts de gelukkige!

Het liefdespaar snoek van Piet Geerts. 

Hier volgt het verslag van Piet Geerts bij de winnende foto:

LUCKY SHOT VAN LIEFDESPAAR

Piet Geerts: Deze foto heb ik gemaakt in het vroege voorjaar van 2021 tijdens een paar uurtjes karpervissen op de lokale visvijver. De stek waar ik zat te vissen is een soort van ‘landtong’. Al een paar keer zwommen die twee snoeken letterlijk onder de toppen van mijn karperhengels. Ze maakten tijdens hun paai-gedrag dan een soort van rondje om de landtong.

Na passage nummertje tig besloot ik mijn camera te pakken en me verdekt achter het riet op te stellen, want ik wist dat ze vrij snel langs de andere kant van de landtong weer zouden passeren. En inderdaad: een dertigtal seconden later kwam het liefdespaar langs gezwommen. Exact tijdens het moment dat ik de foto nam dacht ik dat het vrijend paartje schrok van mij. Want ik zag door de lens een kolk en dacht ‘verdorie, dat heb ik weer! Nog niks er op staan’.

Pas toen ik thuis de foto op de iMac had staan, zag ik pas dat ik best een lucky shot had gemaakt! Want de kolk was juist het moment dat mevrouw snoek haar kuit afgaf en meneer snoek daar eens even zeer attent zijn hom mee vermengde. De rest van de vissessie heb ik het duo niet meer gezien!

Prijswinnaar

Piet Geerts is deze editie de winnaar van de Hennie Kruidenier waardebon t.w.v. € 75. Veel vis- en vangplezier met deze schitterende prijs!

=========================================================

DOE MEE & WIN

Ook meedoen? Stuur je foto en verhaal in, maak kans op een plekje in je favoriete magazine en ding mee naar de Hennie Kruidenier voucher, met een waarde van € 75! Dit bedrag is te besteden in de winkel te Haaksbergen (Spoelsterstraat 45) of hun webwinkel: www.hengelsport-kruidenier.com

Zo doe je mee: ga naar www.beet.nl/in-the-picture en upload hier heel makkelijk je foto en verhaal.

=======================================

Nog meer mooie

Er waren nog veel meer mooie inzendingen. Hieronder een aantal die we uit de ‘parade’ in BEET Magazine haalden.

Een monstervoorn voor Daan Selbach

Twee mooie snoekbaarzen; links Bart Stoop en rechts Kun Kaptein

Manu Vandevelde met zijn recordbaars.

Kees Michielsen maakte dit mooie plaatjes van zeevissers…

Harry Meusen met een prachtige Grensmaas barbeel…

Kort maar krachtig: Jan met karper.

Johan Struwe: megasnoek voor Lauren!

Ronny Blommers: heerlijk op rivier-roofblei!