Bij Korum moet je zijn wanneer het om luggage gaat en ook de nieuwste materialen blinken uit op het terrein van praktische inzetbaarheid. De Transition range blijft ondertussen uitbreiden, onder meer met twee Rod Holdalls waar je drie opgetuigde hengels in kunt vervoeren.  Voor 10 voets en 12 voets (gedeelde) hengels.

 

Transition

De foedralen verschijnen in de bekende groene Transition range kleuren; eentje voor gedeelde 10 voets hengels (300 cm) en eentje voor gedeelde 12 voets hengels (360 cm). Geschikt dus voor de meeste karperhengels en feederhengels.

Klittenband

Aan weerszijden hebben de Rod Holdalls een dikke beschermlaag met een waterafstotende laag. De hengels kun je op twee plaatsen met klittenbandjes vastzetten. Op twee hoogtes zitten de uitsparingen waar je werpmolens inpassen of het grotere startoog.

 

Paraplu

Aan de zijkant hebben de Holdalls een groot buitenvak om je paraplu, banksticks, stelen of andere materialen in op te bergen. Een comfortabele en verstelbare schouderriem en een draaghandvat completeren deze fraaie holdalls. Klik hier voor meer info.

 

Klik hieronder voor een filmpje.