De hengelsportzaak Treffers Outdoor & Fishing draait op volle toeren in deze mooie viszomer. Met name de karpervissers weten de allroundzaak in Winkel (N-H) te vinden en lopen de deur plat voor aas en voer. En ze worden op hun wenken bediend…

Boilies, pellets en pop-ups voor de meerval!

CarpZoom pellets en liquids, en methodfeeder grondvoer…

 

CarpZoom

De producten breiden zich gestaag uit in de nieuwe winkel,  in alle disciplines.  Binnen het uitgebreid aas- en voeraanbod van diverse merken, is er een zeer mooi aanbod van het merk CarpZoom. Dit betaalbare aanbod betreft niet alleen de karpervisserij, maar ook de (feeder)witvissers en meervalvissers.

Tweekleurige wafters…

Wafters, dumbels en 3 mm Turbo pellets…

 

Miniboilies

Voor de diverse takken van hengelsport zijn er bijvoorbeeld miniboilies in 8 en 10 mm diameter, wafters en dumbels in 12 x 8 mm; een volledig assortiment in meerdere flavours en uitvoeringen. Deze mini-vangers hebben alle een dubbele smaak- en kleurcombinatie. Zo is er de Chocolade/Orange, Lemon/Biscuit, Squid/Apricot, NBC/Pineapple, NBC/Cheese en SweetCorn/Strawberry. Deze flavours vind je ook terug in de grondvoeders en pellets. Ook ideaal voor methodfeedervissers.

Ken je deze? PVA Bag Loaders  uit de Marshal serie van CarpZoom om het vullen van PVA zakjes te vereenvoudigen…

 

   

Ook voor de hardware (hengels en molens) en de accessoires is de keuze reuze bij Treffers Outdoor & Fishing…

 

Meervalvisserij

Natuurlijk zijn er bij Treffers Outdoor & Fishing ook de stoelen en de steunen voor deze visserij aanwezig, en kun je van CarpZoom en andere merken ook de bijbehorende PVA-materialen krijgen. Kijk ook eens naar de grote pellets en boilies, en de liquids die voor de meervalvisserij zijn ontwikkeld. Meer weten? Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.