De tweede generatie van de populaire Protype serie is voorzien van vele nieuwe kenmerken terwijl de veelgevraagde karakteristieken van de originele range toch bewaard bleven.

Met versterkte handdelen en bussen, pijlen om de delen op de juiste manier in elkaar te schuiven en een ‘easy ship’ finish zijn deze vaste hengels een prima ontwikkeling voor zowel de visser op commercials als allround sportvissers. Lichter, strakker met extra kracht en reactievermogen, deze range biedt de juiste hengel voor elke sportvisser, daaronder ook een speciale hengel voor het vissen op karper waarmee snel veel karper geland kan worden. Alle vaste hengels zijn voorzien van PTFE bussen en Roller Pulla Bussen en ze worden standaard geleverd inclusief beschermende kokers en een compact foedraal.

Protype 210
De 210 vaste hengel is de perfecte upgrade van een hengel voor het vissen onder de eigen oever, daar waar wat extra lengte noodzakelijk is. Geleverd in een standaard lengte van 13 meter is de Protype 210 zowel strak als sterk, gecombineerd met twee reserve Rolla Pulla topsets en een Mega Soft Cad Pot is dit het perfecte pakket om te starten met het vissen met lange vaste hengels.

Lengte: 13 meter

Transportlengte: 180 cm

Gewicht op 13 meter: 1150 gram

Aantal delen: 9

Protype 310
De Protype 310 wordt geleverd in een lengte van 13 meter en is geschikt voor zowel commercials als natuurlijke wateren, ze bezit de kracht om grote karpers te drillen maar ook het reactievermogen om te kunnen reageren op snelle aanbeten. Wordt geleverd met drie extra Roller Pulla Power topsets en een cupping set, dit is het complete vaste hengel pakket wanneer je serieus werk wilt maken van het vissen met de vaste hengel.

Lengte: 13 meter

Transportlengte: 180 cm

Gewicht op 13 meter: 1065 gram

Aantal delen: 9

Protype 410
De Protype 410 wordt geleverd met liefst vier extra Roller Pulla Power topsets, een Protype cupping set en ze wordt standaard in een lengte van 14,5 meter geleverd. Deze extra lengte maakt het de ideale keuze voor wanneer je tegen de overkant moet vissen of voor wanneer de vissen wat verder weg azen. De perfecte upgrade van een 13 meter hengel.

Lengte: 14,50 meter

Transportlengte: 180 cm

Gewicht op 13 meter: 1050 gram

Aantal delen: 10

Protype Carp
De 14,5 meter Protype Carp vaste hengel is uitzonderlijk sterk, ze is echter zelfs op volle lengte mooi uitgebalanceerd. Ideaal voor het vissen op commercials op grote, hard vechtende karper en barbeel met krachtig elastiek en zware lijnen. Wordt compleet geleverd met een uitgebreid pakket waaronder vier reserve power topsets en een Protype cupping set.

Lengte: 14,50 meter

Transportlengte: 180 cm

Gewicht op 13 meter: 1100 gram

Aantal delen: 10

Protype 510
Deze top of the range Protype vaste hengel is superstrak, zelfs op de volle lengte van 16 meter, het is een allrounder geschikt voor allerlei wateren. Wordt geleverd met een fantastisch pakket waaronder een extra match topset, vier extra Roller Pulla power topsets en een cupping set. De Protype 510 is de ideale vaste hengel voor serieuze sportvissers die niet veel geld uit willen geven aan accessoires die normaal gesproken geassocieerd worden met veel duurdere vaste hengels.

Lengte: 16 meter

Transportlengte: 180 cm

Gewicht op 13 meter: 1030 gram

Aantal delen: 11

 

LEES OOK  Vandaag opening nieuwe winkel Raven Hengelsport in Lelystad

Website: www.prestoninnovations.com.