Op zondag 20 november 2022 houdt Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor haar Tweede Open Roofviswedstrijd van West–Friesland, voor koppels met kunstaas.

Er wordt gevist in de nostalgische West-Friese dorpen van Winkel – Nw. Niedorp – Kolhorn en Barsingerhorn. Je kunt je verplaatsen met de auto tussen deze dorpen. Hier zijn aangewezen parkeerplaatsen waar je de auto neer kunt zetten en daarna lopend kunt gaan vissen.

Er wordt gevist in de nostalgische West- Friese dorpen van Winkel – Nw. Niedorp – Kolhorn en Barsingerhorn.

Er wordt gestreden voor de wisselbeker van West–Friesland. En deze wedstrijd wordt gekenmerkt door de gezelligheid van de aanwezige deelnemers en het team van Hengelsport Treffers. Zo is er tijdens de inschrijving in de ochtend al gratis koffie en krijg je een lunchpakket mee. Na afloop van de wedstrijd is er Snack After Time inclusief drinken dat verzorgd wordt door Tiny Treffers. Verder krijg je na de prijsuitreiking ook nog eens een Goodie Bag mee naar huis.

Er wordt gevist in de nostalgische West- Friese dorpen van Winkel – Nw. Niedorp – Kolhorn en Barsingerhorn!

De prijzentafel is dit jaar weer goed gevuld door de medewerking van diverse sponsoren, te weten WFT, Fox Rage, Sonik, Delalande, Spro, Beet.nl, Savage Gear en door Hengelsport Treffers. Tevens is Frank van Vliet van Roofvisweb aanwezig voor de nodige fotografie en live blogs deze dag.

Het inschrijven voor deze wedstrijd is geopend en er zijn nog enkele plekken vrij om mee te doen. Het inschrijven kun je doen in de Hengelsportzaak van Treffers – Fishing & Outdoor aan de Zandloper 10 B – 1731 LM in Winkel (Noord-Holland), telefonisch op nummer +31 (0)226 – 756 363 of via e-mail op info@treffersfishingoutdoor.com. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per koppel en VOL = VOL.

Graag zien we jullie op zondag 20 november 2022 tijdens de Roofviswedstrijd van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor.