In april 2016 is Hengelsport Ons Stekkie gestart aan de Drieplassenweg te Katwijk. Het initiatief om een winkel te openen voor en door mensen met een arbeidsbeperking is ontstaan door Arie Krijgsman en Jan Schut. Jan zat op een creatieve dagbesteding waar hij zijn ei niet helemaal kwijt kon.

Zijn zwager Arie kwam met het idee om van hun beider hobby Jan zijn werk te maken. Geen verkeerde keuze gezien de groei van de winkel en de positieve reacties van klanten en leveranciers. Sinds 28 februari is Hengelsport Ons Stekkie gevestigd aan de Voorstraat 50 te Katwijk aan zee. Ruim 400 m2 aan Hengelsportplezier.

Ons Stekkie onderscheidt zich doordat mensen met een arbeidsbeperking en hun ondersteuners de winkel op geheel eigen wijze draaien. Daarnaast zijn laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, goed geprijsd en het dagelijks verzorgen van het (zee)aas de speerpunten van Hengelsport Ons Stekkie.

Als je een bezoek brengt aan de winkel dan ervaar je een bepaalde rust, overzicht doordat de winkel ruim en overzichtelijk is ingedeeld. Iedere afdeling is voorzien van een herkenbaar logo. Helpend voor onze medewerkers en duidelijk voor onze bezoekers en klanten.

Tot ziens aan de Voorstraat 50!

|> ONS STEKKIE