Nieuwe producten voor het vissen op witvis en op commercials van merken als Arca, Cresta en Preston Innovations.

Prijsgunstig

De afgelopen jaar door Arca geïntroduceerde Bream Sensor PO 800 / 950 vaste hengels zijn – zoals de naam aangeeft – beschikbaar in lengtes van 8 en 9,50 meter.

De prijsgunstige oversteekhengels zijn gebouwd op blanks van Hi-Grade carbon, met hun medium strakke actie zijn het ideale vaste hengels voor het vissen op voorn en brasem. Het telescopische topdeel heeft een grote opening vooraan, ideaal voor het inbouwen van elastiek.

Nieuwe producten - Bij de vaste hengels zijn ook vierdelige topsets los verkrijgbaar.

Bij de vaste hengels zijn ook vierdelige topsets los verkrijgbaar.

Adviesprijzen PO 800 circa € 100, PO 950 € 125.
Website: www.arca-bifa.com.

 

Werpmolenserie verder uitgebreid

Na het succes van de Advantor-S van Cresta, ontworpen met de juiste eigenschappen voor het traditionele feedervissen, is nu geheel nieuw in de range: de Advantor-F.

Deze werpmolen is afgestemd voor zowel de dobbervisserij als voor de snelle feedervisserij op korte afstand met lichtere hengels. De werpmolen beschikt over een verhoogde inhaalsnelheid, verkleind handvat en ook is de slinger iets ingekort ten opzichte van de S-modellen. Dit alles om de werpmolen de juiste eigenschappen mee te geven voor de visserijen waarbij veel moet worden geworpen. Een zeer soepel fungerende slip zorgt ervoor dat het landen van grote vissen op onder andere commercials moeiteloos verloopt. Zowel het 3000F als 4000F model wordt geleverd met twee aluminium spoelen, een ondiepe spoel (150 m – 20/00) en een semi-ondiep spoel (150 m – 23/00).

Nieuwe producten - Het elegante en herkenbare Advantor design geeft ook dit F-model een mooie uitstraling.

Het elegante en herkenbare Advantor design geeft ook dit F-model een mooie uitstraling.

Adviesprijzen € 84,99 en 89,99.
Website: www.fishcresta.eu.

Volledig aan te passen

De Deluxe Competition Pro Roost van Preston Innovations is een volledig aan te passen topsethouder-systeem dat in eerste instantie ontworpen is om een groot aantal match- of feederhengels te huisvesten, maar het kan daarnaast ook gebruikt worden voor een groot aantal topsets van vaste hengels.

De topsethouder kan opgebouwd worden met 24 openingen in het EVA naast elkaar, perfect om een groot aantal werphengels netjes naast elkaar klaar te leggen. Je kunt de SnapLok EVA kop verwijderen waarmee het een houder wordt met twaalf openingen voor en achter, ideaal voor topsets van vaste hengels. Het frame kan aangepast worden zodat je de afstand tussen de twee houders aan kunt passen. De poten van de Deluxe Competition Pro Roost kunnen extra ver uitgeschoven worden, waarmee ze universeel te gebruiken zijn, op welk terrein je ook gaat vissen.

Nieuwe producten - Met 24 openingen in het EVA naast elkaar.

Met 24 openingen in het EVA naast elkaar.

Adviesprijs € 124,95.
Website: www.prestoninnovations.com.

Bekijk ook:
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-witvisser-2/
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-witvisser-en-commercial-visser/
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-sportvisser/