Nieuws Carp Den Bosch – Wolf International

De ICON Vi is het nieuwste product uit de ICON beetmelderserie van Wolf International. Dit gepatenteerde vibratie detectiesysteem biedt de ultieme beetdetectie in de hedendaagse hengelsportmarkt.

De ICON Vi zit vol met functies zoals voorwaartse en achterwaartse beetdetectie, een primeur in vibratietechnologie, variabele volume, acht gevoeligheidsinstellingen, tooninstellingen en mute-functies om er slechts enkele te noemen. Bij de Vi heb je keuze uit zeven goed zichtbare LED-kleuren: rood, geel, groen, blauw, cyaan, magenta en wit. De op drie AA batterijen werkende beetmelders zijn vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk, ze worden geleverd met tot 4 jaar garantie. Je kunt de ICON Vi linken aan een ontvanger en aan een bivvy-lamp, waarbij de range enorm te noemen is (1000 meter, wellicht zelfs nog meer). Adviesprijs € 169.

Werkt ruim 500 uur op drie batterijen.

Werkt ruim 500 uur op drie batterijen.

 

www.wolfint.co.uk

 

Carp Den Bosch wordt gehouden van 20 tot en met 22 januari 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Voor de openingstijden, het complete programma en het laatste nieuws rond de karperbeurs kijk je op www.carpdenbosch.nl.